#İsmail yk gıcık Şey amman müzik dinle

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

İdo Tatlıses - Çare 03:36

İdo Tatlıses - Çare

Boş kalbim boş, yalan söyle coş Geriye bir adım atarsam Her şey boş dünya boş Bunları kafama takarsam Herşey boş eğlen coş Yüreğim senin ellerinde Kaderimde, benliğimde Çare nerde? Ellerin kimin ellerinde? kibirinle, has..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nejat Alp  Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan) 03:02

Nejat Alp Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan)

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

Mustafa Ceceli  Islak İmza 03:44

Mustafa Ceceli Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..