#İsmail yk of ne parça bu müzik dinle

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm 2:14:23

Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm

Sinsi TuzaknTürkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Kaşıyaralı’nın Ömer’den intikam a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Yangın Nurhan Damcıoğlu 02:10

Yangın Nurhan Damcıoğlu

Ah çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım billahi soldurmam seni Aman çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni Yangın var yangın var ..

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle 1:42:33

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle

Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2010 Yönetmen : Lee Unkrich Senaryo : Michael Arndt Müzik : Randy Newman Yapım : 2010, ABD Seslendirenler : Tom Hanks (Woody) , Joan Cusack (Jessie the Yo..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

Puf Yapımı- Dıy 08:20

Puf Yapımı- Dıy

Bu videoda siZlere dekoratif bir puf dikmeyi gösterdim. Kumaş ölçüleri Alt ve üst için 60x60 cm (2 parça) Kenarlar için 30x60 cm (4 parça) Kullandığım kumaş: Döşemelik Keten 1.5 metre kumaş yeterli olacaktır. 2.5 metr..

  • Kadınca tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fulin'den Demet Akalın'a Ağır Göndermeler!! 04:25

Fulin'den Demet Akalın'a Ağır Göndermeler!!

Yine bir Aleyna Tilki vakası.Genç şarkıcının Demet Akalın'a parça yapıp göndermesi üzerine Fulin,Demet Akalın la ilgili duygularını,ne kadar kırıldığını,gazetecilere açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusufçuk Böceğini Parçalara Ayıran Eşek Arıları 02:29

Yusufçuk Böceğini Parçalara Ayıran Eşek Arıları

Eşek arıları bir yusufçuk böceği cesedini parça parça ettiler...

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce