#İsmail yk yalnızım tek başıma müzik dinle

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Berkay Akçay - Günahkar 04:22

Berkay Akçay - Günahkar

Berkay Akçay'ın, Duy Müzik etiketiyle yayınlanan Yalnızım albümünde yer alan Günahkar isimli şarkısı,..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video) 03:28

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video)

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Video: Aslı Yıldız YALNIZ BENİ SEV SEN YOKSUN ..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev 03:30

Sibel Can - Yalnız Beni Sev

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Yönetmen: Said Ateş Prodüksiyon Amiri: Mertcan Koca..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Mustafa Sandal'ın Eski Sevgilisinden Çorap Cevabı 00:24

Mustafa Sandal'ın Eski Sevgilisinden Çorap Cevabı

Mustafa Sandal'ın Tanıdığım Tüm Kadınlar Başıma Çorap Ördü Açıklamasına Eski Sevgilisi Gülnur Tutumluoğlu Ne Cevap Verdi? Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak 03:54

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak Şarkı Sözleri Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden öncede yaşıyordum Sen..

  • Dinleyelim tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..