#İsmail yk Çıkmam seneye müzik dinle

Oyunculukta Sınır Tanımayan Yavrumuz 00:10

Oyunculukta Sınır Tanımayan Yavrumuz

Seneye oscar alacak çocuğumuzun büyük oyunculuğu ...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci 00:06

Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci

Bazı olaylar gözümüzün önünde oluyor. Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor bir şekilde birbiriyle kavgaya zorlanıp tartışma çıkarılırken bazı yerlerde farklı olaylar gerçekleşiyor dostlar.Az sonra son dakikalarda ..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Bursasporlu Taraftarların Futbolcularını Trollemesi 03:34

Bursasporlu Taraftarların Futbolcularını Trollemesi

Biliyorsunuz ki geçen hafta sonu Trabzonspor-Bursaspor maçı oynandı bir yandan da Rizespor alanyaspor. Bursanın kesin olarak kümede kalması için Trabzonsporu yenmesi gerekiyordu ve Bursaspor inanılmaz bir şekilde sezonun..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım 03:17

Erdal Yakmaz - Ah Canına Yandığım

Söz: İsmail Acar Müzik: İsmail Acar Düzenleme: Taner Kılıçarslan Yönetmen: Taner Kılıçarslan..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'ni kabul etti. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen kabulde Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubunu sund..

İrem Derici'nin Gaf Yaptığı Ödül Gecesinde Neler Yaşandı 03:20

İrem Derici'nin Gaf Yaptığı Ödül Gecesinde Neler Yaşandı

İrem Derici'nin ''Eşek Cenneti'' gafı İsmail Kahraman'ı kızdırdı... Ödül gecesinin sunucularından Ece Erken, tüm detayları Söylemezsem Olmaz'da anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..