#İsmail yk İsterim seni müzik dinle

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim 03:23

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim

Ben kalender meşrebim Güzel çirkin aramam Gönlüme bir eğlence isterim olsun X2 Saçları samur, gözleri mahmur Biraz da şirin olsun Kaşı gözü kara olursa olsun Yanağında bir beni mutlaka olsun Endamı şanlı sohbeti..

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ ) 03:55

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ )

Dağlar Dağladı Beni Gören Ağladı Beni Ayırdı Zalim Felek Derde Bağladı Beni Vay Bana Vaylar Bana Yıl Oldu Aylar Bana Susadım Su İsterim Su Vermez Çaylar Bana Dağı Duman Olanın Hali Yaman Olanın..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Kemal Sunal Başlık Parası 03:19

Kemal Sunal Başlık Parası

Ana hakkı olarak düğün isterim.Yirmi beş bin başlık parası,.Yirmi beş bin de düğün masrafı.Bu devirde koca nerede herif...

Barbie 12. Bölüm İzle Yeni 03:19

Barbie 12. Bölüm İzle Yeni

Barbie BTV İsterim 12.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie I want BTV Episode 12.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MineCraft Survival Bölüm 1 ! 21:15

MineCraft Survival Bölüm 1 !

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlerle çok keyifle oynadığım Minecraft videosunu sunmak isterim iyi seyirler dilerim. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın Lütfen ! Bu bana moral ve destek verir...

Türkmen Çoban Köpeği Alabay Kaplana Karşı 00:46

Türkmen Çoban Köpeği Alabay Kaplana Karşı

Dev ırk olarak bilinen Alabay cinsi köpek ile kaplanın karşılaşması sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Kaplanın yavru olduğunu ve evcilleştirmek için gördüğü eğitimde çoban köpeğiyle bir arada bulunduğunu belirtmek ister..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Dağa Çıkışlar Sıfır Seviyesine Yaklaştı' 00:39

'Dağa Çıkışlar Sıfır Seviyesine Yaklaştı'

Başbakan Yıldırım, Şunu mutlulukla söylemek isterim, artık bölgede dağa çıkışlar hemen hemen sıfır seviyesine yaklaştı. Bu çok önemli ve kayda değer bir gelişme. dedi...

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

Ferdi Tayfur  Sanma Sana Dönerim 03:38

Ferdi Tayfur Sanma Sana Dönerim

Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözler..

Can Yaman Demet Özdemir İle Yeni Dizi Mi Yapacak 06:10

Can Yaman Demet Özdemir İle Yeni Dizi Mi Yapacak

Can Yaman Demet Özdemir İle Yeni Dizi Mi Yapacak..

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..