#İsmail yk Şeytanın birisin müzik dinle

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi) 01:00

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi)

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR LÜTFEN BUNA GÖRE İZLEYİNİZ!!!Dünyada yayılan ve flakka denilen sentetik bir uyuşturucu , İnsanları zombiye çeviriyor.Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başladı .Bu uyşturucu banyo tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Soz - Muzik: Ismail Uredi Klip Yonetmeni: Adil Kaynar & Emre Yildirim Duzenleme: Alper Atakan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.277 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - Sevdik de noldu sanki (Official Video) 02:50

Patron - Sevdik de noldu sanki (Official Video)

Şarkı sözleri altyazı olarak eklenmiştir. Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Mix & Mastering : Kupa A Director : Murat Joker Director asist : İsmail Sabotic - Ali Babacanoğlu Post production : Çisem Baydar Color : Oğuz ..

Çakır - Günaydın Bitanem 04:32

Çakır - Günaydın Bitanem

Söz: Adnan Aydemir Müzik: Adnan Aydemir Düzenleme: İsmail Ergenler Yönetmen: Tayyar Karabulut / Hayati Eren..

Bedo - Kimsen Yok (Official Video) 03:40

Bedo - Kimsen Yok (Official Video)

Bedo - Kimsen Yok (prod. by Efe Can) Director: İsmail Sabotic Dop: Yusufcan Güneş Dir assist: Eyüpcan Güneysu Photo: Levon Focus: Ersin Ertürk Edit: Sedat Taşdemir Color: Oğuz Birgölge Prod: Ahmet Yalçın Cast: Dilara Kı..

Özcan Akın - Azrail 04:46

Özcan Akın - Azrail

Söz & Müzik: İsmail Özcan Düzenleme: Mustafa Arapoğlu Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon) 03:04

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon)

ORKESTRA AKS GTR : Cihat Akyıldız BASS : İsmail Soyberk BAĞLAMA : Özkan Alıcı ZURNA : Ünal Yürük TROMPET : Gökhan Turan PERKİSYON : Cengiz Ercümer VOKAL : Haluk Öcal - Şükrü Alkan KÜSTÜN MÜ Bir tek sözüne kurban olurum ..