#İsmet bayraktar bulamadım

Akın Bayraktar - Gönlü Seyran 04:38

Akın Bayraktar - Gönlü Seyran

Söz & Müzik: Akın Bayraktar Düzenleme: Cengiz Atlan Yönetmen: Muhammed Enes Çimen..

Çin basınından Selçuk Bayraktar’a Steve Jobs benzetmesi 00:34

Çin basınından Selçuk Bayraktar’a Steve Jobs benzetmesi

Çin’in devlet televizyonunda yayınlanan bir programda Selçuk Bayraktar’a ‘‘Türkiye’nin Steve Jobs’u’’ benzetmesi yapıldı...

Podolyak Haluk Bayraktar İle Görüştü 01:40

Podolyak Haluk Bayraktar İle Görüştü

PODOLYAK HALUK BAYRAKTAR'LA GÖRÜŞTÜ..

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Selçuk Bayraktar Müjdeyi Böyle Verdi! Tarihe Geçecek! 01:14

Selçuk Bayraktar Müjdeyi Böyle Verdi! Tarihe Geçecek!

AKINCI TİHA'NIN İLKİ 29 AĞUSTOS GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİM EDİLECEK..

Teoman Bayraktar - Sensiz Olmuyor 05:00

Teoman Bayraktar - Sensiz Olmuyor

Söz: Erdal Yıldırım Müzik: Sezai Yıldırım..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Ben Bilmem Eşim Bilir - Talihsiz Kaza! 01:21

Ben Bilmem Eşim Bilir - Talihsiz Kaza!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Meltem ve İsmet Cankurt çifti, “Sırtımda Taşırım Seni” oyunu sırasında yere kötü düşerek herkesi çok korkuttular! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor ve eğlenceli oyunu..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Ismvıl - Kaybettim Kendimi 02:30

Ismvıl - Kaybettim Kendimi

Kaybettim Kendimi şarkı sözleri ile Kaybettim hep kendimi bulamadım kendimi X2 Koşturdum durmadım sesimi duymadım Çok yordu hayat Çabalamaya devam Sonunda kazanıcaz Engellere karşı Sığınıyorum sabrıma Susuyorum hatrın..

Jet Motorlu İHA'lar Yolda 01:06

Jet Motorlu İHA'lar Yolda

Türkiye milli savunma sistemlerinde hedef büyüttü. İHA üreticisi BAYKAR Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar jet motorlu İHA'ların müjdesini verdi. 4.5 ton kalkış ağırlığına sahip, Bayraktar'ın 5-6 kat büyüğü, daha hız..

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu 01:50

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’dan olan torununun fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı... İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gönül Yazar  Ömrümce Hep Adım Adım 03:05

Gönül Yazar Ömrümce Hep Adım Adım

Ömrümce hep adım adım Heryerde seni aradım Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım Kenarlarda köşelerde Kadehlerde şişelerde Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım..

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Petek Dinçöz - Kısmetsizim 04:41

Petek Dinçöz - Kısmetsizim

Petek Dinçöz – Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO… OOO… Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsi..

  • Candy tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Cenk Eren - Kandil 05:27

Cenk Eren - Kandil

Gün ışığında yola koyuldum Elimde kandil gözümde mendil Gün ışığında yola koyuldum Elimde kandil gözümde mendil Vefa arıyorum dost arıyorum Şefkat arıyorum aşk aşk arıyorum Vefa arıyorum dost dost arıyorum Şefkat arıyo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..