#İsmi ve maaşlarında

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle 2:03:03

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek filminin Yönetmen koltuğunda:Fernando León de Aranoa ve Senaryosunda da:Fernando León de Aranoa, Virginia Vallejo, Virginia Vallejo yer almaktadır. Film Kolombiya'da çekilmiş Biyogra..

Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Eser Yenenler Ve Berfu Yıldız Çiftinin Bebeğinin Adı Ne Olacak 02:35

Eser Yenenler Ve Berfu Yıldız Çiftinin Bebeğinin Adı Ne Olacak

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çifti Harbiye'de Ebru Gündeş'i izledi. Çift konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bebeğin ismi ne olacak? Hazırlıklar devam ediyor mu? EYS Show ne zaman başlayacak?..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seda Sayan'ın Oğlunun Mekanının Adı Eski Sevgilisinin Adı Mı 02:55

Seda Sayan'ın Oğlunun Mekanının Adı Eski Sevgilisinin Adı Mı

Seda Sayan Konser Çıkışı Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Oğulcan Engin'in Yeni Mekanının Adının Eski Sevgilisinin Adı Olduğu İddialarına Bakalım Kadırgalı Ne Tepki Verdi?..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi 02:21

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi

Yayımlanan kitabıyla gündeme gelen John Bolton... Ve demokratların adayı Joe Biden. Okyanus ötesinde başkanın hedefinde yine onlar vardı. Donald Trump katıldığı bir canlı yayında iki ismi de topa tuttu...

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu 02:02

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu

Dış basın, Doğu Akdeniz'deki gerilimin ardında o ismi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u gösteriyor. Dünya medyası, Macron'un tansiyonu artıracak hamleler yaptığını belirtirken, ifadeler de çok sert. İşte Fransa'nın..

Şener Şen de koronavirüse yakalandı 01:10

Şener Şen de koronavirüse yakalandı

TÜRK SİNEMASININ EFSANEVİ İSMİ ŞENER ŞEN... VİRÜS İLLETİNDEN O DA KAÇAMADI... TESTİ POZİTİF ÇIKAN USTA OYUNCU HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA.....

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık 29:21

Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık

Son haftaların en çok konuşulan ismi Yağmur Aşık hakkında son dakika haberi; hapis istemiyle dava açıldı! Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuk..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

Köksal Baba'ya Çaydanlık Şakası 00:18

Köksal Baba'ya Çaydanlık Şakası

Sosyal medya fenomeni Köksal Bektaşoğlu, tanındığı ismi ile Köksal Baba'ya çaydanlık şakası yapılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mıhlama değil, muhlama! 02:28

Mıhlama değil, muhlama!

İSMİ HEP TARTIŞMA KONUSUYDU. KİMİ MIHLAMA DEDİ, KİMİ DE MUHLAMA.. KARADENİZ MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ HAKKINDA SON SÖZÜ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SÖYLEDİ. RİZE MUHLAMASINI COĞRAFİ İŞARETLE TESCİLLEDİ.....

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

Cimilli İbo hayatını kaybetti! 02:47

Cimilli İbo hayatını kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo (İbrahim Özer), yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıya bir ay önce de kardeşinin böbreğinin nakledildiği ortaya çıktı. Ancak sanatçı tüm müd..

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi… 02:37

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi…

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı ile gündeme gelen yat, Antalya'da İHA tarafından görüntülendi. Denize indirilen yatın, ismi açıklanmayan Suudi bir işadamı için inşa edildiği ortaya ç..

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı Başladı 02:52

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde ortak askeri tatbikat başlattı. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Sarsılmaz Kardeşlik 2021 ismi verilen tatbikata katılacak Türk ..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Söz | 23.Bölüm 2:11:26

Söz | 23.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 23'üncü bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu 01:52

İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu

Arabesk müziğin usta ismi İbrahim Tatlıses 12 yıl aranın ardından ilk kez konser verdi. Sahneye çıkmadan önce atv Haber’in sorularını yanıtladı...

GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem Yaşanmadı! 53:11

GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem

02:30 Kuantik Bükülmeyle Döngü Ne Demek? 08:11 Zaman Boyutunda Hız Nedir? 15:35 Tarık ve Şira Dünyaya Yaklaşıyor Aynı Anda! 25:20 GAP'A Dikkat Tehlike Var! 32:52 Saman Dağının Asıl İsmi Ne? 44:56 İstanbul İçin Tehdit Var..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem 52:18

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem

ABD seçimleri konusunda yaşanan yeni ve çok önemli gelişme, bundan sonraki süreci nasıl etkileyecek? Donald Trump mı Joe Biden mi? Hangi ismi temsil eden kesim bu güç dengesinde öne çıkacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Söz | 45.Bölüm 2:15:34

Söz | 45.Bölüm

Söz’ün 45. Bölümünde;nAtaşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar... nDerman’ın (Timur Acar) kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz (Tolga Sarıtaş), ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem (Nihat Altınkaya) de canı pah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..