#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Harika Bal Peteği 00:34

Harika Bal Peteği

Arıların balmumunu üretmeleri sonra uygun sıcaklığı oluşturarak balmumunu yoğurmaları ve bu balmumunu kullanarak petekleri mükemmel bir açıyla yapmaları tam anlamıyla yaratılışı ispatlayan bir mucizedir. Çünkü bir arının..

  • JokerS tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçeğinden Daha Gerçek 3 Boyutlu Örümcek Çizimi 02:21

Gerçeğinden Daha Gerçek 3 Boyutlu Örümcek Çizimi

Ağzım resmen açık izledim(deyim olarak). Abimiz çok başarılı. Eğer bu dalda hobisi olanların kendini geliştireceği bir içerik olduğunu düşünüyorum. Olay basit ama yetenek işte. Saygılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

 Kaşmir Bayan Kaban Modelleri 2017 04:00

Kaşmir Bayan Kaban Modelleri 2017

Hem açık hem de kapalı kadınların kombinlerini süsleyen kabanlar, geniş bir model yelpazesi ile beğeniye çıkarılıyor.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,..

  • Kadınca tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renkli Dudak Makyajları 01:56

Renkli Dudak Makyajları

Açık renkli rujlar dudakları olduğundan daha kalın gösterme özelliğine sahiptir. En güzel dudak makyajı ihtiyacı olan nemini almış dudaklarda olandır. Peeling yaptığınız halde pürüzlü görüntü geçmediyse o gününüzü renkli..

  • Kadınca tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Safra Kesesi Taşlarının Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 01:05

Safra Kesesi Taşlarının Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Safra kesesi taşlarının tedavisinde kullanılan cerrahi yöntem laparaskopidir. Kalem benzeri aletler aracılığıyla safra kesesine ulaşılır ve bir kamera yardımı ile içerisi hem görüntülenir hem de operasyon gerçekleştirili..

  • NABIZ tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Kartal Negredo'da Son Aşamaya Geldi 01:09

Kartal Negredo'da Son Aşamaya Geldi

Beşiktaş, golcü transferinde Alvaro Negredo için düğmeye bir kez daha basıyor.Valencia ile Kanada'da kampta olan 31 yaşındaki İspanyol golcü bugün ülkesine dönmesiyle siyah beyazlılar da Negredo ile masaya oturacak.Başka..

  • OFSAYT tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..