#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı 00:59

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan! 08:03

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan!

Hande Yener Seren Serengil'in Demet'in yaptığı albümler Tükiye'ye hitap ediyor,Hande'ninkisi ise bir kesime hitap ediyor açıklamalarından dolayı,Hodri meydan okudu.Ben Harbiyede Açık hava konserlerine çıkıyorum.Demet'te ..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1970 Yılı Öğrenci Olayları izle 21:40

1970 Yılı Öğrenci Olayları izle

Örsan Öymen'in sunuculuğunu yaptığı açık oturumda, öğrenci liderleri Ertuğrul Kürkçü, Ramiz Ongun ve Semih Eryıldız konuk olarak yer almaktadır. Açık oturumda, öğrenci liderlerinin isteklerine ve Türkiye'nin içinde bulun..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PKK'nın HAYIR Kampanyası 01:12

PKK'nın HAYIR Kampanyası

PKK'lı yamyamlar neden Hayır dediklerini açık açık söylüyorlar. Birileri de EVET derseniz ülke bölünür diyor.. PKK'NIN HAYIR KAMPANYASI Bu referandum Kürdistan için bir fırsat, HAYIR çıkarsa DEVRİM yapabiliriz. Bu fırsa..

İhtiyaçlarımızı Denize Bırakıyok Diyen Genç 00:38

İhtiyaçlarımızı Denize Bırakıyok Diyen Genç

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu Kundu bölgesindeki halk plajı, bakımsız görüntüsüyle dikkati çekiyor. Duşlardan suyun akmadığı, tuvaletlerin de kullanılamayacak kötü görüntüsü tepkilere neden oluyor. Bu duruma ..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audi  Nihai Yolculuğum 02:19

Audi Nihai Yolculuğum

Hızlı otomobiller, ülke şeritleri ve açık yollar ... Audi Sport Açık Yol Deneyimine Hoş Geldiniz..

  • BETA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş 01:09

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş

Mersin Tarsus ilçesinde şapkasını arabasının açık camından içeri atan tamir ustasının arabası kayarak, geri geri gitti. Koşarak arabasını durduran tamirci şaşkınlık yaşadı. Edinilen bilgiye göre, 82 Evler Mahallesi’nde b..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüste Yaptıkları Cam Açma Kapama Kavgasıyla Tuhaflıkta Zirve Yapan Yolcular 04:07

Otobüste Yaptıkları Cam Açma Kapama Kavgasıyla Tuhaflıkta Zirve Yapan

Seyir halindeki otobüste iki yolcunun bir birlerine tek kelime söz etmeden cam açma kapama kavgası otobüsteki yolculardan birinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Otobüste camın açık olmasını isteyen gence karşılık açık ..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! 08:16

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! (AÇIK AÇIK SÖYLEDİ) O AN GELMESİN, BEDELİ AĞIR OLUR!..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın 01:19

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın

Evinde bir çok kedi ve köpek besleyen kadın mutfaktaki dolaptan bir şey almak isterken kapağı açık unutmuş. O esnada bir kedi açık olan dolabın içine girmiş, kadın ise olanlardan habersiz dolabın kapağını kapatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler 03:10

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler

Bu videoda Almanya ve Almanlar hakkında birbirinden şaşırtıcı bilgiler derledik. Almanlar açık pencerelerden gelen hava akımının hastalığa yol açmasından çok korkuyor. Bunu Türkler’deki açık pencerelerin “cereyan yapması..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce