#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım 02:15

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım

Bizim Hikaye”nin güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade önceki gece Nişantaşı’nda spor salonuna girerken görüntülendi. İspanyol yapımı bir filmde oynayan oyuncu 2 ay boyunca İspanya-Türkiye arasında mekik dokuduğunu ve çekimler..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sharapova ve Nadal Finalde 01:20

Sharapova ve Nadal Finalde

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nda Sharapova, Halep ile Nadal ise Nishikori ile finalde karşı karşıya gelecekler...

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın 08:24

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın

Yaşar Fenomen Olabilecek Mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. H..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Dünyanın Sonu Geliyor 09:05

Jet Sosyete 9. Bölüm - Dünyanın Sonu Geliyor

Yaşar Fenomen Olabilecek Mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. H..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Karun Gibi Kız 08:47

Jet Sosyete 9. Bölüm - Karun Gibi Kız

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Burning Man 08:50

Jet Sosyete 9. Bölüm - Burning Man

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Bu Ne Manyaklık 09:51

Jet Sosyete 9. Bölüm - Bu Ne Manyaklık

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..