#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Karate Gösterisinde İşler Ters Giderse 00:34

Karate Gösterisinde İşler Ters Giderse

Yurt dışında yayınlanan yetenek yarışmasında sahne alan karate hocası gösterisini sergilediği sırada büyük bir şansızlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Türkiye Üzerinde Oynanan 100 Yıllık Kirli Oyun 06:26

Türkiye Üzerinde Oynanan 100 Yıllık Kirli Oyun

Türkiye'nin üzerinde oynanan 100 yıllık oyunu en açık şekilde Erdoğan'ın sözleri anlatıyordu. 'Eğer durursak sevr şartlarını kabul etmek zorunda kalırız' diyen Erdoğan Ortadoğu'da topraklarımızı savunmamız için harekete ..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi 03:06

Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı 2 bin yakınına sucuk partisi düzenledi. Kızının ikinci düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ’da Ağaoğlu My Mountain Otelde ağırlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Ku..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle 51:56

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 16. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Açık Öğretim, Hastalık, Sordum soruyu Aldım Cevabı Yarışması, Besta..

Elmaslar 51 Milyon Dolara Satıldı 01:12

Elmaslar 51 Milyon Dolara Satıldı

Apollo mavisi ve artemis pembesi olarak bilinen göz kamaştırıcı elmas küpeler yeni sahibini buldu. Elmaslar İsviçre'deki açık arttırmada 51 milyon dolara yani yaklaşık 181 milyon Türk lirası ile rekor fiyata satıldı...

  • En Yeniler tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Eski NBA Yıldızı Dennis Rodman Yeniden Kuzey Kore’de 00:41

Eski NBA Yıldızı Dennis Rodman Yeniden Kuzey Kore’de

Eski NBA yıldızı Dennis Rodman Kuzey Kore'ye gitti. Rodman, 'Pyongyang ile açık kapı' politikası denediğini söylüyor..

 Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti 02:27

Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür ve Sanat, Turizm Vakfı tarafından bu yıl 56.’sı düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’ Reşat Oyal Kültür parkı açık hava tiyatrosunda rock müziğinin güçlü temsilcisi Şebn..

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Özgür Özel ve Veli Ağbaba TRT'yi Trollemesi 00:33

Özgür Özel ve Veli Ağbaba TRT'yi Trollemesi

Adalet Kurultayı için Çanakkale'de bulunan CHP'li Özgür Özel ile Veli Ağbaba, TRT kamerasını açık görünce kanalı ti'ye aldılar...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Irkçılık Nedir 02:45

Irkçılık Nedir

Irkçılık genel olarak, kendi etnik kültür değerlerini tek kriter olarak belirlemek (etnik merkeziyetçilik), zenofobi yani farklılık korkusu ile açıklanabilir. Senden farklı olan her şeyden korkan, kadından, farklı düşünc..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Kalça Protezi Nasıl Takılır 00:47

Kalça Protezi Nasıl Takılır

Kalça protezi açık cerrahi ile takılır. Kalçanın yan tarafından 10-15 cm boyutlarında bir kesi yapılır. Uyluk kemiğinin baş kısmı deforme olduğundan bu kemiğin baş kısmı çıkartılır ve onun yerine metalik bir topuz yerleş..

  • NABIZ tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kaç Paradır Fiyatını Bil Senin Olsun 15:33

Bu Kaç Paradır Fiyatını Bil Senin Olsun

Yeni bir açık artırma videosu ile daha beraberiz. Her zaman olduğu gibi arkadaşlarımız ürünlerin sahibi olmak için en yakın fiyatı tahmin etmeye çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TROLL MUTFAK Rakibinin Tostunu Trolle 22:18

TROLL MUTFAK Rakibinin Tostunu Trolle

Yeni bir troll mutfak ile daha beraberiz. Bu kez arkadaşlarımız rakiplerinin tostunu trollemek için açık artırmalarda en troll ürünleri almaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray TV Canlı Yayınını 6-0 Hareketiyle Trolleyen Çocuk 00:40

Galatasaray TV Canlı Yayınını 6-0 Hareketiyle Trolleyen Çocuk

Galatasaray Futbol Takımı, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı için yaptığı son idmanı taraftara açık bir şekilde Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Canlı yayına yakalanan o anıda izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem Hanım'ın Göz Yaşları 02:03

Meryem Hanım'ın Göz Yaşları

Gelin Evi'nin 510. bölümünde, 3,5 aylık evli, 22 yaşında, ev hanımı Meryem Ulu evine konuk olundu. Ailesi ile arası açık olduğu için Giresun'daki nikah merasime anne ve babasının gelmediğini anlatan Meryem Hanım, göz yaş..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinir Eden 12 İnsan Tipi 03:38

Sinir Eden 12 İnsan Tipi

Bu videoda birbirinden gıcık tipleri bir araya topladık. Her şeye aynen diyenler, di mi? dediğinde di diye cevap verenler, anladığı halde anlamazdan gelenler, açık e ile konuşanlar... Bu tipler çoğumuzu sinir ediyor!..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen'le 2. Sayfa 14:09

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da önceki gün kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer'e şok üstüne şok! Murat Akıncı'nın dolandırdığı kadınlar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Canlı yayına konuk olan mağd..

  • BETA tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce