#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı 01:14

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı

Bölücü terör örgütüyle mücadeleye devam eden Mehmetçik, Kato Dağı’nda bir askerin okuduğu akşam ezanıyla birlikte iftar yaptı. Ramazan ayında da bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarına devam eden Mehmetçik, Kat..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu 06:35

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu

Antalya’da yaşayan İbrahim Aydemir, gezdiği 52 ilden içerisinde meteor ve değerli olduğunu ileri sürdüğü 7 bin taş topladı. Bahçesini açık hava taş müzesine çeviren Aydemir, topladığı taşların değerlendirilmesini talep e..

Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu 03:09

Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu

Başkent’te akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına sebebiyle 2 binanın çatısı uçtu. Binaların açık otoparkında bulunan 4 araç ise zarar gördü...

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak 01:17

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak

Amerika'da halkı aşı olmaya teşvik etme amaçlı yapılan girişimlere yenisi eklendi. Eski ABD başkanların halka açık alanda koronavirüs aşısı yaptıracakları açıklandı. Bu girişimin kamera karşısında gerçekleşeceği konuşuld..

 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı 01:21

Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı

Emekli Rus Korgeneral Leonid İvaşov, Rusya'ya Türkiye uyarısı yaptı. Türkiye'nin açık bir şekilde Büyük Turan projesine doğru ilerlediğini söyledi...

Koronavirüs Wuhan'dan Önce İtalya'da Görülmüş 01:42

Koronavirüs Wuhan'dan Önce İtalya'da Görülmüş

Koronavirüsün Çin'deki Wuhan Viroloji Labarotuvarı'ndan çıktığı iddia edilmişti. Laboratuvarın sorumlusu Profesör Shi, ziyaretlere açık olduklarını söyledi. Öte yandan virüsün Wuhan'dan önce İtalya'da görüldüğü belirtild..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı! 01:59

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı!

İSTANBUL FATİH'TE HIRSIZLAR, KAPISI AÇIK OLAN APARTMANLARA GİRİP EVLERİ SOYUYORLARDI... AMA BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR, ÜSTÜNE DE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Uçmaya Niyeti Olmayan Güvercin 00:18

Uçmaya Niyeti Olmayan Güvercin

Evin açık olan camından içeri giren güvercini yakalayan kadın dışarıya çıkıp güvercini salmak istemiş. Ancak güvercinin uçamaya pek niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dükkan sahibinin intikam planı... 01:52

Dükkan sahibinin intikam planı...

İŞ YERİNİ KAPATTIĞINI SANDI, EVİNE GİTTİ... AMA KEPENKLERDEN BİRİNİ AÇIK UNUTTUĞUNU, DÜKKANDAKİ TELEFONLARI ÇALININCA ANLADI... EKİPLER SOYGUNCULARIN PEŞİNE DÜŞERKEN O DA BOŞ DURMADI..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da 00:45

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da

Japon geleneksel sanatlarından ukiyo-e nin önemli isimlerinden Katsushika Hokusai’nin sergisi Roma’da ziyarete açıldı. 12 Ekim’den itibaren sanatseverlerle buluşan sergide 18 ve 19. yüzyılda değerli eserler veren Hokusai..

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 01:14

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, Kocayayla geçidinde trafiği olumsuz etkiledi. Domaniç’te etkili olan kar yağışı yolu beyaza bürüdü. Domaniç-İnegöl karayolu Kocayayla geçidinde ulaş..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle 1:18:40

Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle

Konusu: Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sıra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Warframe  Plains of Eidolon Launch Trailer  PS4 00:55

Warframe Plains of Eidolon Launch Trailer PS4

For the first time in Warframe -- explore, fight, and fly through the open Landscape of Planet Earth. Visit the bustling town of Cetus to craft weapons, shop for fishing equipment, take on quests and learn the ways of th..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk 00:17

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk

İnternet kafede oyun oynadıktan sonra çıkmak isteyen çocuk camı açık olan kapı sanınca bu anlar yaşanmış. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..