#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serdar da cezalandırılmalı. Bu kanlı oyun, ancak o zam..

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu 02:28

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu-Sabah İle Sabah İle Kahve Gelir Tabak İle Sabah İle Sabah İle Kahve Gelir Tabak İle türküsü..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..