#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇ 10:39

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇

Müge ile Mine Mıncır ve komşu köpek Biber’in en yetenekli kedi ve köpek yarışmasına hazırlamak için kolları sıvarlar. Müge ve Mine en yetenekli kedi ve köpek yarışması için var güçleri ve iyi niyetleriyle çalışırlar. Mın..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beren Saat Kusursuz Fiziğiyle Yine Yürek Hoplattı  Magazin Turu 10:15

Beren Saat Kusursuz Fiziğiyle Yine Yürek Hoplattı Magazin Turu

Güzel oyuncu Beren Saat tatilde verdiği bikinili görüntüleri ile ve kusursuz fiziği ile yürek hoplattı. Elçin Sangu Geri Dönüyor. Esra Erol Beşiktaş'ın kutlama gününde sunuculuk yaptı..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Tatlı Bela 126.Bölüm Fragmanı 00:55

Tatlı Bela 126.Bölüm Fragmanı

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin ..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Kucka İstanbul’a Geldi 01:40

Kucka İstanbul’a Geldi

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Slovak futbolcu Juraj Kucka, İstanbul’a geldi. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bu kapsamda İtalya’nın Milan ekibinde forma giyen Slovak futbolcu Juraj Kucka ile an..

  • OFSAYT tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Tatlı Bela 128.Bölüm Fragmanı 00:48

Tatlı Bela 128.Bölüm Fragmanı

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin ..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Tatlı Bela 130.Bölüm Final Fragmanı 01:01

Tatlı Bela 130.Bölüm Final Fragmanı

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin ..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Mathieu Valbuena'nın Arabasına Vuran Taraftara Atarlanması 00:25

Mathieu Valbuena'nın Arabasına Vuran Taraftara Atarlanması

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Mathieu Valbuena'yı aracı ile trafikte gören hayranları ona olan sevgisini göstermek isterken beklemedikleri bir tepki ile karşılaşıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Travestinin Askerlik Anıları 07:36

Bir Travestinin Askerlik Anıları

Bir travesti ile yapılan röportajda bir çok soru sorulmuş ve konu askerliğe gelmiş. Travesti bütün samimiyeti ile her şeyi anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 3.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce