#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Ford Mondeo Vs VW Passat Karşılaştırma 13:59

Ford Mondeo Vs VW Passat Karşılaştırma

VW Passat ve Ford Mondeo yeni halleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Bu karşılaştırmaya Passat 1.6 dizel manuel şanzımanı ile katılırken, Mondeo 1.5 Ecoboost benizli ve otomatik şanzımanlı versiyonu ile dahil oldu..

  • BETA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
81 Cm'lik Pizzayı Tek Başına Yiyen Japon Kız 05:42

81 Cm'lik Pizzayı Tek Başına Yiyen Japon Kız

Yuka Kinoshita isimli bu Japon kız bir oturuşta yediği tabak tabak makarna, ona yakın hamburger menü, kiloluk makarnalar ile ününe ün katmış. Şimdide 81 cmlik pizzayı tek başına yemesi ile karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle 1:47:28

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle

Gerçek Öpücük Film Konusu Başarılı bir metin yazarı olmasına rağmen Josie asıl isteğinin muhabirlik olduğunu söyleyince ona bir teklif gelir. Hayalini kurduğu işte ilk görevi eski okuluna gidip öğrenci kılığında dönemin ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Önce Helallik İstedi Sonra O Hocaya Ağzına Geleni Söyledi 03:34

Önce Helallik İstedi Sonra O Hocaya Ağzına Geleni Söyledi

Nihat Doğan, Sakal bırakmayan erkeği kadın zannedersin, başka düşünceye girersin sözleri ile tepki çeken hoca ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Pokemon Nedir 03:20

Pokemon Nedir

Pokemon GO Nedir? Pokemon Go Nasıl Oynanır? Pokemon Go Nasıl indirilir?... Bu ve bunun gibileri, son zamanların en büyük sorularından! Etrafına bakınca herkes Pokemon GO oynuyor. PokemonGo ile yatıp kalkıyor, Pokemon Go..

ASUS ROG Strix Radeon RX 580 Gaming OC Edition İncelemesi 19:29

ASUS ROG Strix Radeon RX 580 Gaming OC Edition İncelemesi

Asus'un oyuncular için tasarladığı ve küçük boyutuna rağmen, masaüstü parçaları ile donattığı ROG GR8 II'yi inceliyoruz. NVIDIA GTX 1060 ile gelen Asus ROG GR8 II, sınırlı da olsa bazı bileşenlerinin kullanıcı tarafından..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin Sokaklarında İnci Küpeli Kız 01:20

Mersin Sokaklarında İnci Küpeli Kız

Mersin'in Toroslar ilçesinde, belediyenin başlattığı proje ile binalara ünlü ressamların tabloları resmedildi. Proje ile eski bina ve sokaklara güzel görünüm kazandırılması amaçlanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı 01:43

Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı

Yepyeni, yükseltilmiş Dizüstü 9'la tanışın. En son sürüm artık daha uzun bir pil ömrüne sahiptir ve bu pil ömrü, ekstra bir pil paketi veya bir akıllı telefon şarj cihazı ile kolayca şarj edilebilir. Ayrıca daha hafif ve..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

6 Yaşındaki Çocuğun Pilotluk Bilgisi 02:56

6 Yaşındaki Çocuğun Pilotluk Bilgisi

Kokpit içerisinde bir grup pilot ile uçağın uçuş sistemleri ile ilgili sohbet eden 6 yaşındaki çocuk, sorulan sorulara verdiği cevaplarla yok artık dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Dik Raylı Sistemi Hayran Bırakıyor 03:22

Dünyanın En Dik Raylı Sistemi Hayran Bırakıyor

Dünyanın en dik raylı sistemi ile yolcu taşınmaya başlandı. Özel mekanizması ile 110 derecelik eğime rağmen yolcularını sabit konumda tutabilen sistem, fütüristik görüntüsüyle de beğeni topluyor...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..