#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Kolay Çiğ Köfte Tarifi 04:57

Kolay Çiğ Köfte Tarifi

iğ Köfte İçin Malzemeler: (yaklaşık 12-15 adet için) 1 su bardağı köftelik bulgur (esmer veya sarı, ben yarı yarıya karışık kullandım) 1 adet orta boy soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 day bardağına yakın ince çekilmiş ceviz iç..

Arabaya Binmekten Korkan Teyze 01:00

Arabaya Binmekten Korkan Teyze

Oğlunun arabasına binen teyze defalarca korktuğunu dile getirse de oğlu arabası ile yaptığı hareketleri ile annesinin aklını almış...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'deki Uyuşturucu Tüketimi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz - Röportaj 04:27

Türkiye'deki Uyuşturucu Tüketimi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz - Röportaj

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan Ezhel sonrasında Türkiye'deki uyuşturucu kullanımı ile ilgili halkın nabzını tuttuk! İşte çok tartışılan konu ile ilgili halkın yorumları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adem Nagihan Polemiği Konseyde Masaya Yatırıldı 83. Bölüm Survivor 2018 02:03

Adem Nagihan Polemiği Konseyde Masaya Yatırıldı 83. Bölüm Survivor 201

Sembol oyununda çıkan tartışma ile ilgili konuşan Adem, Nagihan ile ilgili söylediklerine de açıklık getirdi.....

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl Son Dokunulmazlık Oyununu Değerlendirdi Survivor Panorama 03:43

Anıl Son Dokunulmazlık Oyununu Değerlendirdi Survivor Panorama

Takımı ile birlikte Survivor Panorama'ya konuk olan Anıl, finalinde adeta şov yaptığı son dokunulmazlık oyunu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi 08:02

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi

Çıtır Buzluk Böreği İçin Malzemeler: 3 adet yufka 1 su bardağı sıvıyağ (ben zeytinyağı ile karışık ekledim) 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta herhangi bir börek içi (peynir maydanoz karışımı ..

Kedidili Bisküvisi Tarifi 08:19

Kedidili Bisküvisi Tarifi

Kedidili İçin Malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz 3/4 su bardağı tozşeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu üzeri için pudra şekeri tepsi için fırın kağıdı veya silikon mat Kedidili Nasıl Yapılır? Yumurtaların sa..

Geri Dönüş Fayda Etmedi İşte Oyunu Kazanan Takım 85. Bölüm Survivor 2018 02:47

Geri Dönüş Fayda Etmedi İşte Oyunu Kazanan Takım 85. Bölüm Survivor 20

Ada oyununda final Mustafa Kemal ile Anıl arasında oynandı. Ünlüler takımı farkı kapattılar ama Anıl'ın aldığı sayı ile ödülü kaçırdılar.....

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey 04:30

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey

Bu videoda lise öğrencilerinin hava attığı şeyler var. Kopya çekmek, gömleğini dışarı çıkarmak, kravatını gevşetmek, okula araba ile gelmek, okula yakın oturmak, okulu kırmak, devamsızlığının çok olması, disipline verilm..

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya 08:41

Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya

Bu videoda konuklarımız ile çok eğlenceli bir oyun oynuyoruz. Hedefi vurunca üstten ya un ya da boyalı su ile dolu balon düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyun Sonu Ünlüler'de Tansiyon Yükseldi Kapa Çeneni 86. Bölüm Survivor 2018 07:01

Oyun Sonu Ünlüler'de Tansiyon Yükseldi Kapa Çeneni 86. Bölüm Survivor

Ünlüler takımında ödül oyunu sonrası alınan mağlubiyetin de etkisi ile gerginlik yaşandı. Merve ile Mustafa Kemal arasında tansiyon yükseldi.....

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Bölüm Survivor 2018 02:05

Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Böl

Ünlüler takımında Mustafa Kemal'in seçimi ile eleme potasına giren Ümit Karan, takım arkadaşı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..