#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Canim Kardeşi̇m 29.Bölüm 10:41

Canim Kardeşi̇m 29.Bölüm

Mine ve Müge’ye küçük bir erkek kardeş gelmiştir. Adını Mete koyarlar. Mete evin ilgi odağı olur. Ama Mete sık sık ağlamaktadır. Çocuklar kardeşlerinin ağlamasını istemezler. Ve onu çeşitli oyunlar ile eğlendirmek için k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 45.Bölüm Doktor Mi̇ne Ve Kaptan Beyi̇n 10:30

Canim Kardeşi̇m 45.Bölüm Doktor Mi̇ne Ve Kaptan Beyi̇n

Lale hanım bahçede iş yaparken bir gül dikeni parmağına batar ve çocuklardan yardım ister. Kanayan parmağa pansuman yaparlar. Mine ve Müge hemşire ve doktor olmaya karar verirler. Lale hanım çocuklara insan bedenin de bu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m 10:07

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l 10:24

Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

  • ÇocukTV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 52.Bölüm Ağaçlar Yapraklarını Döküyor 10:30

Canim Kardeşi̇m 52.Bölüm Ağaçlar Yapraklarını Döküyor

Mevsim sonbahardır ağaçlar yapraklarını dökmeye başlar. Mine ağaçların neden yapraklarını döktüklerini merak eder. Ve ağaçların yapraklarını dökmesine çok üzülür. Hayalinde dökülen yaprakları ağaçlara yapıştırmayı hayal ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 66.Bölüm  Bak Postacı Geli̇yor 10:17

Canim Kardeşi̇m 66.Bölüm Bak Postacı Geli̇yor

Müge öğretmeninin öneri ile mektup arkadaşı edinir. Mine de bir mektup arkadaşı olmasını ister. Müge mektup arkadaşına mektup yazar. Mine de okuma yazması iyi olmadığı için resim çizip Müge’nin mektup arkadaşına yollar. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı 01:38

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan nezaretinde belediye meclis salonunda yap..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü 10:49

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü

Müge kardeşi Mine ‘ye bir masal kitabı okur. Kitap da yeryüzüne düşen bir küçük yıldızdan söz eder. Mine bahçede ablası ile oynarken bir yıldızın akıp gittiğini görür. Ve bu yıldızı bulmak için planlar yapar. Bu konu da ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları 11:07

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları

Mine bu bölümde müzik sanatçısı olamaya karar verir. Annesi ve babasından müzik ile ilgili bilgiler aldıkça farklı hayaller kurmaya başlar. Orkestra kurar ve değişik müziklerden örnekler sergiler. Orkestraya Mıncır bile ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Durmuş - Unutamadım Adını ( Official Video ) 04:23

Anıl Durmuş - Unutamadım Adını ( Official Video )

Anıl Durmuş ilk single çalışması Unutamadım Adını video klibi ile sizlerle...

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:36

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşla

Tuna Kiremitçi'nin, önümüzdeki aylarda Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak olan Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesinde yer alan İyi Şeyler (Öykü Gürman ile düet) isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz & Müzi..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Hrant Dink Cinayeti Davası 01:55

Hrant Dink Cinayeti Davası

Hrant Dink Cinayeti Davası Ramazan Akyürek, Coşgun Çakar, Ali Fuat Yılmazer ile ana dava dosyası sanıklarının da aralarında bulunduğu 35 kişinin yargılandığı davanın 20. duruşması başladı...

Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları 03:50

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Çiçek açmaz bir yerde Kurumuş bir dalım var Silinmiyor alnımdan Kaybana ikbalim var Yüreğin göz yaşları Gizli akar bilinmez Yare kav..

  • BLACKSEA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce