#İspanya yetenek yarışmasındaki performansı ile ağızları açık bırakan sirk göstericisi

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

Makineli Tüfeğe Sahip Tek Motorlu Savaş Uçakları Kendi Pervanelerini Nasıl Vurmuyor? 06:57

Makineli Tüfeğe Sahip Tek Motorlu Savaş Uçakları Kendi Pervanelerini N

Daha önce merak etmediyseniz bu konuyu The Slow Mo Guys ekibi bizler için cevaplıyor. Pervaneye bağlı çark ile senkronize çalışan tüfek, atış hizasına gelmeyen pervaneden önce dişli çarkın dönüşü sayesinde ateşleniyor. A..

  • Cowboy tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi 01:35

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşen ve renkli kişiliğiyle tanınan Rusya Liberal Demokrat Partisi Lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye-Rusya ilişkilerini ve 15 Temmu..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016) 01:47

Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016)

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Mönchengladbach ile Manchester City 1-1 berabere kaldı...

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus 04:01

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus

İsveç merkezli Eyra isimli şirket tarafından geliştirilen Horus, çevresini iki farklı kamerası ile algılayarak görme engelli kullanıcısına işitsel olarak aktarıyor. Algıladığı görüntüyü inceleyen, analiz eden ve tanımlay..

  • Cowboy tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK ÇOK İYİ... 02:11

Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK

Yenilikçi estetiği için yol gösterici olan dünyanın tersine çevrilmiş Chevrolet Camaro yarış arabası inşa edilmiştir. Jeff Bloch tuhaf araçlar yarattığı için biliniyor ve bir 1999 Chevrolet Camaro'sunu devirdi ve ters bi..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor 00:51

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Hintli bir berber, insanlara sadece yanan bir mum kullanarak saç kesimi yapmak için yeni bir teknik geliştirdi. Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor! 28 yaşındaki Dasharath Kumar isimli berber alışılmışın..

  • Cowboy tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..