#İsrail basını obamanın

Salih Yılmaz - Gelini 04:10

Salih Yılmaz - Gelini

Salih Yılmaz - Gelini Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Bu evin tavanı yok Yıldızlar göreniyor Maşalla enişteye Ne güzel göreniyor Enişte boyun uzun Değersin yapraklara Bu gelin kurban olsun Bastığın..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası 01:09

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Gençlik Marşı Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufukta şimdi doğar... Yürüyelim arkadaşlar! Sesimizi yer gök su dinlesin, Sert adımlarla her yer inlesin! Bu gök deniz nerede var? Nerede bu dağlar ta..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dövüşmeye Özenen Ev Hanımının Hazin Sonu 01:53

Dövüşmeye Özenen Ev Hanımının Hazin Sonu

Sokakta bikaç kişinin saçını başını yolup, ağzını cart diye yırtınca kafes dövüşüne merak salan ablamız temiz bir sopa yiyerek dersini almış..

  • Cowboy tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Sevilince Şımarıklıktan Konuşmaya Başlayan Kuş 00:36

Sevilince Şımarıklıktan Konuşmaya Başlayan Kuş

Sevilince Şımarıklıktan Konuşmaya Başlayan Kuş Başını okşayınca dile gelen kuşun kamera yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada 00:56

Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada

Abd'nin Minnesota Valisi Mark Dayton Meclis'te konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirdi. Vali Dayton düşerek başını kürsüye çarptı.O anlar kameraya yansıdı...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Olay Olay Olay!!Selena Gomez &Justin Bieber Aşkından Kareler 02:59

Olay Olay Olay!!Selena Gomez &Justin Bieber Aşkından Kareler

Dünyaca tanınan iki yıldız ve onların yabancı basının ilgisinden düşmeyen aşkları.İşte o aşk yaşadıkları dönemde çekilmiş çok özel resimler,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Efsane Terminatör T-800 Geri Döndü! 00:45

Efsane Terminatör T-800 Geri Döndü!

Terminatör filminin efsane robotu T-800 Rus yazılım mühendisi Aleksandr Osipoviç tarafından 3D yazıcı ile gerçek oldu. 6 yaşındayken izlediği Terminatör 2: Kıyamet günü filminin etkisinde kalan adam 10 yılını robotu geli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niran Ünsaldan Sert Tepkilere Yanıt Geldi! 12:11

Niran Ünsaldan Sert Tepkilere Yanıt Geldi!

1 yıl önce kapanıp ticari kayıp yaşadım diyerek, tekrar başını açması üzerine tepkileri üzerine çeken Niran Ünsal'dan yeni açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrobüste Mendil Satan Çocuğun Yürek Burkan Görüntüsü 02:00

Metrobüste Mendil Satan Çocuğun Yürek Burkan Görüntüsü

Suriyeli çocuk mendil satarak geçimini sağlamaya çalıştığı sırada uyuya kaldı. Hayatın acı gerçeği ile küçük yaşta tanışan ve Suriye'den kaçıp Türkiye'ye sığınan ufaklık, mendil satmak için bindiği otobüste bir kişinin d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Doktor Ziyareti 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Doktor Ziyareti

Rubi ve Jojo yeni kanepenin üzerinde zıplayınca Jojo başını vuruyor. Umarım hastanedeki hemşire ona yardım edebilir. Doktora gelen bir hasta daha var: fil arkadaş. Bakalım onun nesi varmış...

Bosnalı Sporcu Kerim Ahmetspahic'den Görülmemiş Rekor 00:58

Bosnalı Sporcu Kerim Ahmetspahic'den Görülmemiş Rekor

Boşnak tekvando şampiyonu Kerim Ahmetspahic, 35 saniyede başını kullanarak 111 blok kırdı. Etkinliğe Guinness Dünya Rekorları delegasyonu da katılarak rekoru tescil etti...

Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı 01:02

Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı

Onaltı yaşında Bosnalı tekvando dövüş sanatçısı, 35 saniye içinde 111 yapı taşını parçalıyor ve tezahürat yapan bir kalabalığın önünde başını tutuyordu. Visoko,Bosnia ve Herzegovina Bosnian martial artist smashes 111 bu..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar) 02:42

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar)

kadınlar, kızlar, çocuklar koşacak kutlu ülküye erler yeniden doğacak, doğacak türkçü türkiye taşında gözü olanın yurduna mezar kazacağız hainin, soysuzun, döneğin alnına vatan yazacağız hainin, soysuzun alnına yaşasın ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak 01:03

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması için yapılan kampanyaların başını çeken Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi UKIP'in eski lideri Nigel Farage, İngiltere Başbakanı'nın Brexit sürecini başlatacak mektubu imzala..