#İsrail güçleri 4 filistinliyi yaka paça gözaltına aldı haber izle

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı 00:56

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türk bakanların Almanya'daki toplantılarının iptal edilmesini Türk düşmanlığı olarak nitelendirdi. Bahçeli, Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da, bizim mi haberimi..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk Ev Aldı Mı 05:19

Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ozan Çolakoğlu, Ali Sunal, Filiz Akın ve Yeliz Yeşilmen'in yer aldığı magazin haberleri. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak..

  • BETA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı 04:08

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı

Antalya’da 24 yaşındaki alkollü genç, falezlerde intihar girişiminde bulundu. Polisin ve olay yerine çağrılan annesinin her türlü ikna çabasına Yanımdan giderseniz geleceğim sözü veren genci, tam atlayacağı sırada anne..

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yola Savruldu 01:54

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yo

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan D-100 karayolunda devrilen çocuk bezi ve deterjan yüklü tır, metrelerce sürüklendikten sonra alev alarak yandı...

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı 01:25

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı

Hawaii Bölge Yargıcı Derrick K. Watson, Donald Trump'ın yeni imzaladığı ve nüfusu çoğunlukla Müslüman olan altı ülkeye vize yasağı getiren kararnameye ilişkin eyalet tarafından açılan davanın duruşmasında bu kararın ülke..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Murat Boz Bu Gece Her Şarkım Aslı'ya Gitsin -- Gülşen Çizmelerini Kaç Paraya Satın Aldı 02:47

Murat Boz Bu Gece Her Şarkım Aslı'ya Gitsin -- Gülşen Çizmelerini Kaç

Magazin Haber Turunda; Murat Boz Ve Gülşen Çok Özel Açıklamalarda Bulundu...

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı 01:03

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasın

Bursa'nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL'sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı. Dolandırılma anını güvenlik kamerası kaydetti...

İstanbul’u Sel Aldı 03:35

İstanbul’u Sel Aldı

Yaz yağmuru İstanbul'da yine sele döndü. İşte İstanbul’un farklı noktalarından sel manzaraları…..

Darbeci hainler bu cezaları aldı 02:12

Darbeci hainler bu cezaları aldı

Darbeci hainler aldığı cezalar..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı 01:20

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı

KIZININ DAMADI TARAFINDAN REHİN ALINDIĞINI ÖĞRENDİ, EVLADINI KURTARMAK İÇİN YARDIMA KOŞTU. SOKAK ORTASINDA, KAYINPEDERLE DAMAT ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI VE BAKIN SONRASINDA NELER OLDU?..

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı 01:33

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı

Yunanistan, Fransa'dan 18 Rafale savaş uçağı alımı için anlaştı. 2 milyar 300 milyon avro değerindeki anlaşmanın Türkiye için mesaj olduğu öne sürüldü...

İzmir'i sel aldı! 03:29

İzmir'i sel aldı!

İZMİR GÜNE SEL FELAKETİYLE UYANDI. GECE BOYU ARALIKSIZ YAĞAN YAĞMUR CADDELERİ NEHİRE ÇEVİRDİ. EVLERİ İŞ YERLERİNİ SU BASTI. SADECE 8 SAAT İÇİNDE 1 AYLIK YAĞMUR YAĞDI. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.....

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı 01:22

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı

14 YIL ÖNCE SİGARA İÇERKEN YANLIŞLIKLA 9 YAŞINDAKİ KIZININ ELİNİ YANLIŞLIKLA YAKTI... O GÜN ÖYLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ Kİ, BİR DAHA ELİNE SİGARA ALMADI... İÇMEDİĞİ SİGARALARIN PARASINI DA BİRİKTİRİP KIZINA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ..

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu 02:05

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu

Sultangazi'de yaşayan 16 yaşındaki genç, babasından izinsiz kamyoneti alarak arkadaşları ile birlikte dolaşmaya çıktı. Gençler, kamyonetin hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtu...

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü 00:30

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü

Brezilya’da katran yüklü tır, kavşaktan kontrolsüz şekilde geçiş yapan aracı biçmesinin ardından karşı yönden gelen otobüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs alev alırken, kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

Fransız balkon yine can aldı 01:34

Fransız balkon yine can aldı

FRANSIZ BALKONLAR... ÇOK ŞIK, KULLANIŞLI AMA DIŞ CEPHEYE DOĞRU MONTE EDİLMEZSE BİR O KADAR DA TEHLİKELİ... BUGÜN İSTANBUL'DA MAALESEF ÖYLE BİR KAZA YAŞANDI... 3. KATTAN DÜŞEN PSİKİYATRİST MEHDİ ÇELİKYAY HAYATINI KAYBETTİ..