#İsraİl

Trtworld Spikerinden İsrail Bakan Yardımcısı’nı Susturan Soru 00:36

Trtworld Spikerinden İsrail Bakan Yardımcısı’nı Susturan Soru

TRT World spikeri, İsrail'in Filstin'de yaptığı katliamı savunmaya çalışan İsrail Bakan Yardımcısı'nı tek bir soruyla susturdu. Yayında “Filistinliler askerlerimizin ciğerini yiyecekti” diyen İsrail Bakan Yardımcısı'na ..

Filistinlilerden Eğlenceli Protesto 00:42

Filistinlilerden Eğlenceli Protesto

İsrail-Gazze sınırından bu sefer renkli görüntüler yansıdı. İsrail ordusunun saldırılarına aldırmayan Filistinliler, yöresel oyunları 'dabke' ile İsrail'i protesto etti.....

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Teknolojinin yeni adresi_ Tel Aviv 01:03

Teknolojinin yeni adresi_ Tel Aviv

İsrail’in Tel Aviv kenti inovatif girişimcilere sağladığı olanaklar ve kentte geliştirilen yeni teknolojilerle son yıllarda adından sık sık söz ettiriyor...

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar 01:37

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde 7 yaşındaki bir Filistinli çocuğun İsrail askerleri tarafından yaka paça gözaltına alınmasının amatör görüntüleri yayınlandı..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket 01:11

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket

Yıllardır devam eden İsrail ablukası nedeniyle inşaat malzemelerinin girişinde büyük sıkıntıların yaşandığı Gazze'de, çiçeği burnunda iki kadın mühendis odun ve kömür külünden yanmayan briket üretti...

Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü 00:26

Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü

Leo Burnett tarafından İsrail şubelerinde geçerli olmak üzere Burger King'e 14 Şubat'ta yetişkin menüsü hazırlandı. Bu bir şaka değil sloganı ile başlayan reklamda yer alan menünün içinde yetişkin oyuncaları yer alıyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Antik Yelkenli Canlandırıldı 01:07

Antik Yelkenli Canlandırıldı

Akdeniz'de, İsrail açıklarında bulunan 2 bin 500 yıllık bir Antik Yunan dönemi yelkenlisinin kopyası inşa edildi. Bilimsel araştırmalar için kullanılacak olan gemi yoğun ilgi altında suya indirildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev 01:00

Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev

İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan Filistinli tutuklularla dayanışma için işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da genel grev başlatıldı...

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet  Gösterisi 00:27

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet Gösterisi

İsrail'in 11 yıldır aralıksız uyguladığı ambargoya karşı Gazze Şeridi'nde gösteri düzenlendi.İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, cuma namazının ardından Gazze'deki camilerden Zehra Meydanı'..

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek 01:04

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek

Yıllardır İşgalci İsrail'in ablukasında yaşam mücadelesi veren Gazzeliler, her gün temiz suya ulaşmak için saatlerce yürüyor. 12 yaşındaki Gazzeli Halil ise “Tek hayalim temiz su içebilmek” diyor...

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Cürmümeşhut 06:03

Cürmümeşhut

'Yeni Dünya'ya giriş'-05/08, 'Bu durum başka bir hal alacak'-28/08, 'Tercih sizin: İran mı İsrail mi?'-26/08, 'Hesaplaşma'-02/09, 'Erbil'e kim yürek yedirdi'-09/09, 'Oyun bitmedi ama kazanıyoruz'-16/09, 'Yüzleşmeye doğru..

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Aldı 00:35

Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Ald

Suriye Arap Ordusu (SAO), Salı günü İsrail kontrolündeki Golan Tepeleri yakınlarında Şam'ın 77 km kadar güneydoğusundaki El-Quneitra eyaletindeki militanlara karşı ilerleme kaydetti. SAO operasyonu, Suriye ile İsrail ara..

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..