#İstanbul atatürk

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı 07:39

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da Özel İstanbul Şafak Hastanesinin acil servisinde su deposunun bulunduğu asma tavan çöktü. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı...

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki 01:41

Bakan Soylu'dan Timtik'e Şehit Diyen Mesaja Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir CHP'linin ölüm orucunda hayatını kaybeden DHKP-C avukatı Timtik'i şehit ilan eden mesajını paylaştı. 30 Ağustos eleştirilerine cevap verdi. Adalet Bakanı Gül de İstanbul Baro binasına ..

Sağlık Bakanı Koca, Koronavürüs Vakalarının Arttığı 10 Şehri Açıkladı 03:16

Sağlık Bakanı Koca, Koronavürüs Vakalarının Arttığı 10 Şehri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayılarının en çok arttığı 10 şehri sıraladı. Birinci dalganın ikinci Pikini yaşıyoruz diyen Bakan Koca İstanbul'da korkulan seviyede artış olmadığını söyledi...

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda 01:39

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun ilk tren seti raylara indirildi. Müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. Bakan Karaismailoğlu Testlere başlıyoruz dedi...

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi 12 45:55

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi

Ayasofya Cami 90 yıl aradan sonra ibadete açıldı. Mesleğim itibari ile her ay en az bir kez Ayasofya'ya giderim. Ama bu ziyaretlerimde hep bir burukluk yaşarım. Fatih'in emaneti, Osmanlı'nın en gözde camisi, İstanbul'un ..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Korona Oldu 01:01

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Korona Oldu

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un korona virüs testi pozitif çıktı sevgili seyirciler.....

Burhan Tekyıldız - Keke 04:31

Burhan Tekyıldız - Keke

Söz & Müzik: Burhan Öztek Düzenleme: Ertuğrul Yılan Elektro Baglama : Fahri Dag Keman : Istanbul Strings Bateri & Drum : Erkan Kos Yönetmen : Burhan Tekyıldız..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yaparak Servis Yaptığı Anlar 00:30

Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yapa

Ülkede işini şovsuz yapan kalmadı... İstanbul'da bir mekanda rakı servisi yapan garsonun işini şova döktüğü o anları izliyoruz!..

  • GÜL tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Sultangazi’de baraj suyu yeşile döndü 00:32

Sultangazi’de baraj suyu yeşile döndü

İstanbul Sultangazi’deki Alibeyköy Barajı, dökülen kimyasal atıklar nedeniyle yeşile döndü. Baraj kenarına pikniğe giden vatandaşlar kirlenen gölü cep telefonu kameralarıyla görüntüledi...

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı 03:30

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı

Yavuz Sultan Selim vefatının 500. yıl dönümünde okunan 500 hatmi şerif ile anıldı. Fatihteki Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı...

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı! 01:26

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı!

DÜNKÜ SAĞANAK İSTANBULLULARA ZOR ANLAR YAŞATTI... ÖZELLİKLE DE ESNAFA... BAKIN, BUZDOLAPLARI SEL SULARINA KAPILAN TOPTANCI GENÇ, ONLARI KURTARMAK İÇİN NASIL UĞRAŞTI...

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı 05:20

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı

Doludan hasar gören araçların kasko dahilinde onarımlarının yapılabileceğini söyleyen sigorta şirketi üst yöneticisi Çiftçi, “Hasarın oluştuğu günden itibaren 5 iş günü içerisinde sigorta şirketlerine başvuruda bulunulma..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Kenan Komutandan Yeni Açıklamalar 00:32

Kenan Komutandan Yeni Açıklamalar

Bir dükkanda İstanbul'u nasıl fethettiğini anlatırken fenomen olan Kenan Komutan şimdi farklı bir açıklama ile karşımızda...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Dolu alarmında rekor doluluk! 01:40

Dolu alarmında rekor doluluk!

İSTANBULLULAR BUGÜNÜ, DOLU PANİĞİ VE KAPALI OTOPARK KRİZİYLE GEÇİRDİ... 'AMAN ARACIM ZARAR GÖRMESİN' DİYENLER, SAATLERCE OTOPARK KUYRUĞUNDA BEKLEDİ... BELEDİYE VE AVM OTOPARKLARINDA MİLİM YER KALMADI...