#İstanbul atatürk

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası 03:52

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası

Kağıthane’de bir taksici ve ailesi çocuklarını dövdüklerini iddia ettikleri aileye sandalye ve kovalarla saldırdı. Kavga cep telefonu kamerasına yansıdı...

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 21 Ekim 2020 01:01

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti 02:39

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti

BAZEN ÖYLE TUHAF OLAYLARLA KARŞILAŞIYOR, ÖYLE ŞAŞIRIYORUZ Kİ, BU KADAR DA OLMAZ' DEMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ... İSTANBUL'DA BİR KEBAPÇCI KURYESİ, SİPARİŞ GETİRDİĞİ BİNANIN ASANSÖRÜNE KÜÇÜK TUVA..

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti 00:47

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne İstanbul’da gözaltına alındı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı 03:20

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı

Avrupa Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı. Vatandaşlar ilk 10 gün metroyu ücretsiz kullanabilecek. Yeni metro hattı İstanbul’un en kalabalık ilçelerindeki duraklarla binlerce yolcuya hi..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Fatih Bulut - Sultan Süleyman 03:54

Fatih Bulut - Sultan Süleyman

Söz: Fatih Bulut Müzik: Mehmet Adıgüzel Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Klip Yapım: Honeybee İstanbul Koordinatör: Bilal Menteş Produksiyon Amiri: Bilgin Özgülüş..

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü 02:14

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü

SABAHLARA KADAR SOKAKTA HALAY ÇEKİP, AHLAKSIZ PAZARLIKLAR YAPAN BİR GRUP, İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN HUZURUNU KAÇIRDI... HALAYLI REZALETE İSYAN EDEN MAHALLELİ, SHOW HABER'E KONUŞTU.....

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı! 02:06

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı!

HACİZ İŞLEMİ YAPMAK ZORUNDA KALAN AVUKATLAR İLE MEMURLAR, BAZEN TATSIZ OLAYLARA, SALDIRILARA MARUZ KALABİLİYOR...İSTANBUL'DA ÖYLE BİR OLAY YAŞANDI Kİ...AVUKAT İLE HACİZ MEMURU, CANINI ZOR KURTARDI....

Eğlence mekanına polis baskını! 01:44

Eğlence mekanına polis baskını!

YASAK MASAK DİNLEMEDİLER. KAPALI OLMASI GEREKEN SAATTE BİR MEKANDA PARTİ DÜZENLEDİLER. İSTANBUL ATAŞEHİR'DEKİ O PARTİYE KATILANLAR CEZADAN KAÇMAK İÇİN BİNBİR TÜRLÜ YOL DENEDİLER AMA MEKAN SAHİBİ DE DAHİL YAPTIKLARININ BE..

Polisler Taksim İstiklâl Caddesi'nde Maske Denetimi Yaptı! İşte Görüntüler 02:00

Polisler Taksim İstiklâl Caddesi'nde Maske Denetimi Yaptı! İşte Görünt

Polisler Taksim İstiklâl Caddesi'nde Maske Denetimi Yaptı! İşte Görüntüler..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Damattan şeytani plan! 03:02

Damattan şeytani plan!

MERSİN'DE EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN, İSTANBUL'DAKİ BABA OCAĞINA SIĞINDI.... AMA GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA ADRES DEĞİŞTİREN KADININ EVİNİ BULDU... KARISINI DÖVDÜ KAYINVALİDESİNİ DE BIÇAKLADI..SHOW HABER'E KONUŞAN AİLE 'ÖLMEK İSTE..