#İstanbul atatürk

Otobüs önde, yolcu peşinde! 01:37

Otobüs önde, yolcu peşinde!

BİR YOLCU İSTANBUL EMİNÖNÜ'NDE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE BİNECEĞİ OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ DURAĞI PAS GEÇTİ. KOŞMAK ZORUNDA KALAN YOLCU SONRASINDA YAŞANANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDA ALDI. İZLİYORUZ...

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi. Erdoğan, aşı tedariğine hız verildiğini duyurdu. Muhalefetin İstanbul Sözleşmesi iddialarına da yanıt verdi...

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

İstanbul'un köle çocukları! 03:32

İstanbul'un köle çocukları!

SHOW HABER EKİBİ BUGÜN DİLENCİ ÇETELERİNİN YALINAYAK, AÇ BİLAÇ ÇALIŞTIRDIĞI KÖLE ÇOCUKLARI GÖRÜNTÜLEDİ... HER GÜN 300 LİRA KAZANMAYA ZORLANAN, O PARAYI GETİREMEZSE ŞİDDET GÖREN ZAVALLI YAVRULAR EKİBİMİZE KONUŞTU. İSTANBU..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Hem ayakkabı hem cüzdan 02:16

Hem ayakkabı hem cüzdan

İstanbul’da bir ayakkabı fuarı açıldı. Yüzlerce marka bu yazın modası olacak ürünleri görücüye çıkardı. Fuarın en dikkat çekeni ise kendine has özellikleri ile öne çıkan modeller...

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Yeni normalin araçları 02:23

Yeni normalin araçları

Pandemiyle birlikte yaşam tarzları da tatil alışkanlıkları da değişikliğe uğradı. Salgın sonrası izole bir tatil arayışına girenler İstanbul Beylikdüzü’ndeki karavan fuarında buluştu..

Herkesin hayali karavan tatili... 02:45

Herkesin hayali karavan tatili...

'PANDEMİDEN DE ŞEHİRDEN DE BUNALDIK, YEŞİLLE MAVİYLE BULUŞMAK, SALGINDAN UZAK OLMAK İSTİYORUZ DİYENLER, BUGÜN İSTANBUL'DA AÇILAN BİR FUARA ADETA AKIN ETTİ... BAKIN O FUARDA NE VARDI?..

Uzaktan Eğitime Geri Mi Dönülecek 01:09

Uzaktan Eğitime Geri Mi Dönülecek

Türkiye’de korona vakaları ve ölümler yükselirken, gözler okullara çevrildi. Birçok ilde yeniden uzaktan eğitim kararı alındı. Peki İstanbul’da da yeniden EBA’ya geçilecek mi. İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı bekleniyor...

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Otomobil düşmanı çocuklar! 02:09

Otomobil düşmanı çocuklar!

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ BİR MAHALLE BİR AYDIR DİKEN ÜSTÜNDE... ÇÜNKÜ ONLAR UYKUYA YATAR YATMAZ, İKİ ÇOCUK ORTAYA ÇIKIYOR, SOKAKTAKİ LÜKS ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ PATLATIP AYNALARINI KIRIYOR... BİTMEYEN SALDIRILAR YÜZÜNDEN M..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

27 Bin 400 liralık yemek! 02:02

27 Bin 400 liralık yemek!

ARKA SANDALYESİNDE OTURAN YANKESİCİYİ FARK ETMEDİ, KAŞLA GÖZ ARASINDA TAM 27 BİN 400 LİRASINI KAPTIRDI...İSTANBUL'DA ARKADAŞLARIYLA RESTORANA GİDEN ADAM HAYATININ EN PAHALI YEMEĞİNİ YEDİ...

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası! 02:38

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası!

İSTANBUL FATİH'TE YAŞANAN HARARETLİ BİR TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... NİŞANLISIYLA BİRLİKTE TAKSİYE BİNEN AVUKAT KADIN, ŞOFÖRLE ADRES KAVGASINA TUTUŞTU... SÖZLER HAKARETE VARINCA ORTALIK FENA KARIŞTI...

Gençler sordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı 02:53

Gençler sordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya gelerek onların sorularını yanıtladı. Montrö’den Kanal İstanbul’a, darbe imalı bildiriden ekonomiye önemli mesajlar verdi..

Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu 05:08

Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu

İstanbul’un yoğun trafiği ve kalabalığından sıkılan öğretmen, mesleğini bırakarak memleketinde hayalindeki çiftliği kurdu...

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı! 02:10

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı!

İSTANBUL'DA SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN KAR MASKELİ, KOSTÜMLÜ PARTİSİ VARDI. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN VİLLADAKİ PARTİSİNİ, SABAHA KARŞI POLİS BASTI... 25 KİŞİYE CEZA KESİLDİ.....

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor 01:21

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor

29 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu sahilinde karaya oturan kargo gemisinin kurtarılma ihtimalinin olmadığı belirlenmiş ve söküm işlemleri başlatılmıştı. Geminin büyük bir bölümü parçalandı...

Defineciler köstebeklere özendi! 02:22

Defineciler köstebeklere özendi!

Defineciler köstebeklere özendi!..

Kaldırımda yürürken araba çarptı 01:02

Kaldırımda yürürken araba çarptı

İRAN'DAN İSTANBUL'A GELDİ. KALDIRIMDA YÜRÜRKEN HASTANELİK OLDU. İŞTE O AKIL ALMAZ KAZA.....

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitirdi 01:20

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitird

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otobüsteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Kaza anı, otobü..

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti 01:25

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti

İSTANBUL TAKSİM'DE DENETİME ÇIKAN SİVİL ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ SU VE ÇAY SATAN SEYYAR SATICILARA MÜDAHALE ETTİ. O MÜDAHALE SIRASINDA BİR GÖREVLİ KENDİSİNE KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİYLE BİR SATICININ YAKASINA YAPIŞIP TOKATLADI..

İş dünyasını sarsan cinayet! 02:13

İş dünyasını sarsan cinayet!

TÜRKİYE'Yİ SARSAN BİR CİNAYETLE DEVAM EDİYORUZ... İŞ İNSANI CÜNEYT YILMAZ, İSTANBUL BAHÇEŞEHİR'DEKİ EVİNDE,,, 14 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRÜP CANINA KIYDI... KAN DONDURAN OLAYIN SIRRINI, CİNAYET ÖNCESİ KALEME ALDIĞI 8 SAYFAL..