#İstanbul atatürk

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Önü benzinli arkası dizel! 02:16

Önü benzinli arkası dizel!

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT! GÜVENDİĞİNİZ BİR YERDE EKSPERTİZ YAPTIRMADAN SAKIN PARA ÖDEMEYİN... İSTANBUL'DA BİR ADAM, GALERİCİ TUZAĞINA DÜŞTÜ... SATIN ALDIĞI ARACIN ÖNÜ 2013 MODEL BENZİNLİ, ARKASI 2012 DİZEL ÇIK..

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı! 02:09

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı!

İstanbul Sultangazi'de bankadan parasını çeken Furkan Tosun, kapkaça uğradı. Aracıyla kapkaççıları kovalamaya başlayan Tosun, kaza yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, soyguncuların kullandığı otomobilin p..

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Toplu fotoğraf böyle olmuyor! 01:36

Toplu fotoğraf böyle olmuyor!

İstanbul Beşiktaş’ta bir genç, Barbaros Meydanı’nda sergilenen Osmanlı dönemine ait tarihi bir topun içinde sıkışıp kaldı. Genci, fotoğraf çektirmek için girdiği topun içinden itfaiye çıkardı...

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Abiye hırsızları kamerada 02:20

Abiye hırsızları kamerada

ALTIN, PARA, TELEFON DERKEN, HIRSIZLAR GECE KIYAFETLERİNE DE GÖZ DİKTİ... İKİ KADIN, İSTANBUL FATİH'TEKİ BİR MAĞAZADAN 3 ABİYE ÇALDI... ÜSTELİK O HIRSIZLIĞA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNU DA ALET ETTİLER.....

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi... 02:12

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi...

İstanbul'da en çok göçmenin bulunduğu ikinci ilçe olan Fatih'te göçmenlere ev kiralanması yasaklandı. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, bu karardan sonra 8 ayda 7 bin yerleşik göçmenin ilçeden ayrıldığını açıkladı...

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

YALVARMASI BİLE İŞE YARAMADI! 01:20

YALVARMASI BİLE İŞE YARAMADI!

YALVARMASI BİLE İŞE YARAMADI!..

20 yıllık hesaplaşma 02:38

20 yıllık hesaplaşma

Dün İstanbul Kadıköy’de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet...

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı! 01:55

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı!

İSTANBUL'DA TAKSİCİLERDEN ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR... MESLEĞİNİN YÜZ KARASI O TAKSİCİLERDEN BİRİ, TRAFİKTE BEKLEMEK YERİNE KALDIRIMA ÇIKTI. AMA O KADARLA DA KALMADI. UTANMADAN BİR DE O KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA..

Trafiğin derdi 'telefon trafiği' 02:20

Trafiğin derdi 'telefon trafiği'

ARAÇ KULLANIRKEN TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEYENLER, EŞİNİ DOSTUNU ARAYIP MESAJ ATANLAR DİKKAT! İSTATİSTİKLERE GÖRE, İSTANBUL'DA HER GÜN 500 SÜRÜCÜ TELEFON YÜZÜNDEN CEZA YİYOR... DAHA VAHİMİ, KAZALARIN ÇOĞU DA TRAFİKTE TELEF..

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi! 01:26

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi!

Avcılar'daki evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız, Beylikdüzü'nde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Esenyurt'taki TEM Haramidere bağlantı yolunda terk ..

Motorinin litre fiyatına 23 kuruşluk zam! 00:34

Motorinin litre fiyatına 23 kuruşluk zam!

Motorinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 23 kuruş zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 7,99 liradan satılan motorinin ..

Yargıtay’dan tüketiciye iyi haber 02:35

Yargıtay’dan tüketiciye iyi haber

Tartışmalara Yargıtay nokta koydu. İstanbul’da bir mağazada alışveriş arabasından çalınan çanta ibreyi tüketiciden yana çevirdi...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türkiye Gazetesi 09:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ekonomideki gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Avukat Dilara Yıldız'a veda... 03:15

Avukat Dilara Yıldız'a veda...

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından vahşice katledilen Avukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlanıyor... Tuzla Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir restoranda 10 Ocak'ta akşam saatlerinde meyd..

Çala çala filo yaptılar! 02:29

Çala çala filo yaptılar!

ÇALDIKLARI ARAÇLARI İSTANBUL'DA DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN ÇETEYİ CAMA YAPIŞTIRDIKLARI İNCİNMİŞSİN VE BABA YOGUN YAZILARI ELE VERDİ. ONLAR YAKALANDI, ÇALDIKLARI ARAÇLAR DA SAHİPLERİNE İADE EDİLDİ...

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ- 02:48

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Türk kadınlarının sorunlarından bahseden Akşener, İstanbul Sözleşmesi derhal imzalanmalıdır dedi...

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu'nda Kalan Araçları Trafik Polisleri İtti 03:07

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu'nda Kalan Araçları Trafik Polisleri İtti

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu İSTOÇ mevkiinde kar nedeniyle yolda kalan araçları polisler iterek kurtardı...

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..