#İstanbul atatürk

SGK İl Müdürü Cevheroğlu- 'Genel sağlık sigortasından yararlanma oranı yüzde 99,5' 03:41

SGK İl Müdürü Cevheroğlu- 'Genel sağlık sigortasından yararlanma oranı

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada 2002 yılında yüzde 70 olan genel sağlık sigortasından yararlanma oranının 2022 yılı itibarıyla yüzde 99,5'..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Polisler önce ter sonra dil döktü 01:48

Polisler önce ter sonra dil döktü

İSTANBUL POLİSİ, ŞAFAK VAKTİ, NARKOTİK OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ... 21 ADRES BASILDI.. İÇLERİNDE, BİR ADRES VARDI Kİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ, KAPIDA EPEY TER DÖKTÜ.. SADECE TER DEĞİL, YAŞLI BİR KADINA, KAPIYI AÇMASI İÇİN..

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı 00:36

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli, bir kadının cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. Kapkaç anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon- Polisin geldiğini gören torbacı, uyuşturucu dolu poşeti camdan attı 02:17

Uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon- Polisin geldiğini

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gaziosmanpaşa'da polisin evine baskın düzenlediği torbacı, poşetin içine koyduğu fişeklenmiş haldeki uyuşturucuları camdan aşağı attı...

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

Tatil tuzağına düşmeyin! 02:18

Tatil tuzağına düşmeyin!

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TATİL PLANI YAPANLAR DİKKAT! BU HABERİMİZ SİZİN İÇİN... İSTANBUL'DA BİR KADIN POPÜLER BİR SİTE ÜZERİNDEN 5 YILDIZLI BİR OTELE REZARVASYON YAPTIRDI.. DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANDI... OYSA HAYALLER BODRUM,..

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

Kafeye bomba attılar! 02:06

Kafeye bomba attılar!

İSTANBUL'DA, ŞEHRİN ORTA YERİNDEKİ BİR KAFEYE EL BOMBASI ATILDI... PATLAMA ÖYLE ŞİDDETLİYDİ Kİ, YÜZLERCE METRE ÖTEDEKİ KARAKOLDAN BİLE DUYULDU... OLAY, BAŞTA TERÖR SALDIRISI SANILDI AMA, ALTINDAN BAMBAŞKA BİR İŞ ÇIKTI...

Sezgin Can - Can Kırığım 02:52

Sezgin Can - Can Kırığım

Söz : Cumhur Çiğci Müzik : Ömer İgan Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix / Mastering: Özer Yener Yaylılar: İstanbul Strings Gitar: Caner Güneysu Vokaller : Seda Taş Yönetmen : H.Mücahit PEHLİVAN Görüntü Yönetmeni: Adem Akçora..

Bu tükürükçü hırsıza dikkat! 02:19

Bu tükürükçü hırsıza dikkat!

İSTANBUL, LALELİ'DE DÖVİZ BÜROSUNDAN ÇIKAN BİR ADAM AKILALMAZ BİR OLAY YAŞADI. ÖNCE BİRİ ÜZERİNE TÜKÜRDÜ. SONRA TEMİZLEME BAHANESİYLE CEBİNDEKİ PARAYI ÇALDI. BİNLERCE EURO ÇALAN HIRSIZIN TÜKÜRÜK TAKTİĞİ GÜVENLİK KAMERASI..

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDESİNİZ- 16:51

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI

Aile mahremdir konuşmak haddimize değil. Yalnız Selçuk Ural’ın, ölmüş bir kadın ve evladının annesi hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil. Kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi diye her yerde bağıranlar bu rezilliğe ..

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması! 01:31

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İstanbul'da imzalanan anlaşmalarla ilgili Bugün elde edilen sonuçlara katkılarından dolayı Türk ortaklarımıza, şahsen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür etme..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI! 02:15

TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI!

İstanbul Bahçelievler'de tam bir dehşet yaşandı. Olayda arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanan Atakan Ateş, kanlar içinde sokağa çıkıp yardım istedi. Yaralıya ilk müdahaleyi bir kasap yaptı..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem Yaşanmadı! 53:11

GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem

02:30 Kuantik Bükülmeyle Döngü Ne Demek? 08:11 Zaman Boyutunda Hız Nedir? 15:35 Tarık ve Şira Dünyaya Yaklaşıyor Aynı Anda! 25:20 GAP'A Dikkat Tehlike Var! 32:52 Saman Dağının Asıl İsmi Ne? 44:56 İstanbul İçin Tehdit Var..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri ile Bir Bir Olacakları Açıkladı! 1:19:27

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri il

07:43 İşgal Neden Olmadı? 21:15 İkinci Oyunun İklim Silahı Olduğunu Nerden Biliyordun? 33:41 Kime Hizmet Ettiğinizi Bilmiyorsunuz! 37:31 Seçimden Sonra İç Savaş Olacak Mı? 47:00 Türk Milleti Yeniden Doğacaktır! 54:52..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ? 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdı

????Şeytan dine zarar vermek için din adamı kılığında, bilime zarar vermek için Bilim adamı kılığında‼️ İnsanı bitirmek isterse, yardım vaadiyle gelir‼️ ????Sistemdeki foyaları ortaya çıkaran kişiye komplo teorisyeni diy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce