#İstanbul atatürk

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi 06:05

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümünde Saatler 09.05'i gösterdiği anda İstanbul D-100 Karayolunda hayat durdu. Araçlarından inen vatandaşlar korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bu..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Bodrum Uçağında Kıskançlık Kavgası 00:45

Bodrum Uçağında Kıskançlık Kavgası

İstanbul Atatürk Havaalanından kalkan İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı oldukları öğrenilen karı-koca arasında ‘mesaj’ kavgası çıktı. Diğer yolcuların da karıştığı kavgada yolcular deyim yerindeyse dehşeti yaş..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi 02:35

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi

İstanbul’da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararının ardından bu sabah toplu taşıma araçlarında ve duraklarında manzara değişmedi. Öte yandan ayakta giden yolcuların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul İl Umumi Hı..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu 03:06

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu ,Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma töreninde konuş..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli 07:54

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli

Avustralya yapımı Gallipoli dizisinden, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum dediği sahne. İyi seyirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle 04:06

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle

29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilan edilmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk cumhurbaşkanı seçilmesi, siyasal, toplumsal ve ekonomik hayatta gerçekleştirdiği devrimler. Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinden 10. Yıl Nutku...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılık Kıyafet izle 16:12

Kılık Kıyafet izle

Programda; Osmanlı’da yaşanan giyim karmaşasından ve kıyafet inkılabından bahsedilmektedir. Programda ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezileri, harf devrimi, çağdaş giyime ait kıyafetler, giysi tasarımları, defi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köksal Babanın Anıtkabir Ziyareti 04:29

Köksal Babanın Anıtkabir Ziyareti

Köksal Baba Ankara'ya yaptığı gezide Anıtkabir'i ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Anıtkabir'i gezerek, Mustafa Kemal Atatürk'e ait eşyaları inceleyen Köksal Baba hayranlarıyla fotoğraf çekildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması 00:33

Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması

Atatürk Havalimanı'nda leylek ve martılardan sonra şimdi de ördek hareketliliği yaşanmış. Önünden ördek geçen pilot, kuleye; 100 feet (30 metre) civarında 5 tane ördek geçti önümüzden, yaşıyorlar hala ama anonsu yapmış..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı 00:36

Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı

Oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Gülşen'in çocuğunu tutuş biçimi tartışmaları da beraberinde getirdi. Gülşen, oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda objektiflere..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Sakarya Stadı Açılışından Duygusal Kareografi 01:04

Sakarya Stadı Açılışından Duygusal Kareografi

TFF 2. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nın açılış maçında Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup etti. İşte Yeni Sakarya Atatürk Stadı'ndan muhteşem görüntüler....