#İstanbul atatürk

İstanbuldaki Helikopterin Düşme Anı 00:47

İstanbuldaki Helikopterin Düşme Anı

istanbulda helikopter kazasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı..

İki Motosikletin Karıştığı Kaza 00:39

İki Motosikletin Karıştığı Kaza

İstanbul Beşiktaş'ta trafiğin durmasıyla yavaşlayan motosikletliye arkadan hızla gelen başka bir motosikletli çarptı. Kaza anı bir bisiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz'dan Aslı Enver'in  Özcan Deniz'le Öpüşmesini Tabiki Kıskanırım! 02:45

Murat Boz'dan Aslı Enver'in Özcan Deniz'le Öpüşmesini Tabiki Kıskanır

Aslı Enver'in İstanbul'lu Gelin de Özcan Deniz'le öpüşme sahnesinde, öpüşmesini nasıl yorumladığı sorulduğunda Murat Boz 'ben erkeğim tabiki kıskanırım' açıklamasını yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Yunan Spiker, Beşiktaş - Olympiakos Maçına İnanamadı.. 00:44

Yunan Spiker, Beşiktaş - Olympiakos Maçına İnanamadı..

Beşiktaş - Olympiakos maçını anlatan Yunan spiker, maçtan önce Osmanlıspor'u eleyen Olympiakos, Ankara'dan sonra İstanbul'u da fethetmek istiyor. dedi, maçta hayal kırıklığı yaşadı...

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle 12:20

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle

Arda ile Ceren anne ve babasıyla birlikte Galata Kulesi’ni ziyarete giderler. Burada İstanbul manzarasını ve kuşların nasıl uçmayı öğrendiklerini incelerler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Arkana Bakma.. Kısa Film 10:04

Arkana Bakma.. Kısa Film

İstanbul Aydın Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık öğrencileri, FİNAL proje ödevidir...

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı 01:02

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı

İstanbul Esenyurt’ta 20 yıllık arkadaşının otomobilini çaldıkları iddia edilen kadın ile kocası polisin takibi sonucu yakalandı. Aracın çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

Bergüzar Korel Kimdir ? 04:53

Bergüzar Korel Kimdir ?

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Çocukluğunu Ulus'ta geçirdi İlk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde y..

Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Burak Özçivit Kimdir? 03:03

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir...

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..