#İstanbul atatürk

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Kara Murat Öldürmeden Süründürür 01:44

Kara Murat Öldürmeden Süründürür

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Çakaldan Çakal Hareket 00:37

Çakaldan Çakal Hareket

İstanbul'un Çatalca ilçesinde bir çakal, kendisini sevip beslemeye çalışan kişilerden birini bacağını ısırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Bir Haberin Tespiti 00:43

İyi Bir Haberin Tespiti

İstanbul Tatili başrollerinde Filiz Akın ve Kartal Tibet'in yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir...

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ 00:39

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Pink Martini Top 5 03:12

Pink Martini Top 5

Pink Martini Yepyeni Albümleri ‘Je Dis Oui’nin Avrupa Turnesi Kapsamında Pasion Turca Organizasyonu İle 15 Nisan’da İstanbul Volkswagen Arena’da!..

Az Gittik Uz Gittik 1.Bölüm 25:08

Az Gittik Uz Gittik 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; İstanbul, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 26.Bölüm 33:06

Az Gittik Uz Gittik 26.Bölüm

Programın 26. bölümünde; İstanbul, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Az Gittik Uz Gittik 26.Bölüm İzle 33:06

Az Gittik Uz Gittik 26.Bölüm İzle

Programın 26. bölümünde; İstanbul, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Milli Raket Kazandığını Fark Etmeyince Ortaya Komik Anlar Çıktı 00:50

Milli Raket Kazandığını Fark Etmeyince Ortaya Komik Anlar Çıktı

İstanbul Cup'ta milli raket Başak Eraydın, Bulgar rakibi Tsvetana'yı 2-0 yendiği karşılaşmada maçı kazandığını fark etmemesi kortta komik anlar yaşattı...

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle 02:06

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle

Efes Final Four'a kafayı taktı Euroleague çeyrek finalinde Anadolu Efes, evinde Olympiakos'u 64-60 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir savunma yapan İstanbul temsilcisi, özellikle ..

Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası 04:56

Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası

51. Bölüm - Kızı Bahar'ın hızla büyümesinden ötürü onu gerçek annesi Hülya'ya bırakmaya karar veren Melek, veda ederek İstanbul'u terk ediyor!..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerdek Gecesinde Düğüm Çözmek 01:25

Gerdek Gecesinde Düğüm Çözmek

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş!..

Sizden Ala Keriz Mi Olur 01:20

Sizden Ala Keriz Mi Olur

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş! Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin..

Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı 04:27

Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 97 yaşında vefat eden amcası Abdurahman Külünk için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenin..

Cumhur Başkanı Kutül Amare Zaferini Unutmadı 01:40

Cumhur Başkanı Kutül Amare Zaferini Unutmadı

Cumhur Başkanı İstanbul Konuşmasında Kutül Amare Zaferini Unutmadı..

Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri 01:17

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri

İstanbul'da Bitaksi uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı. çevremde bile bir çok arkadaşımı mağdur etmiş ve sonrasında uygulamayı kullanmayı bırakmaların..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce