#İstanbul atatürk

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada 01:39

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada

İstanbul Bahçelievler’de girdikleri apartman dairesinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan hırsızların şüphe çekmemek için izlediği yol görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlar, apartman sakiniym..

Sarıyer'de araç denize uçtu: 1 ölü 02:08

Sarıyer'de araç denize uçtu: 1 ölü

İstanbul Sarıyer'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü bariyerleri aşarak aracıyla birlikte denize uçtu. Sürücünün hayatını kaybettiği öğrenilirken aracın denize uçtuğu o anlar güvenlik kameralarına saniye saniy..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle 1:28:41

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalan Nazlı’nın sevdiği adama kavuşmasını konu edinir. Ağabeyi Rıza, Nazlı’yı zorla İnayet Efendi adında biriyle evlendirir. Fakat Nazlı, henüz on sekiz yaşını doldurmadığı iç..

Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını 00:23

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını

İstanbul Avcılar'da E-5 yan yolda bulunan metruk fabrikada çıkan yangın nedeniyle E-5'te trafik aksarken yol kenarında yürüyen vatandaşlar zor anlar yaşadı...

Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor 01:42

Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor

Taksim Meydanı’nda yılbaşı nedeniyle alınan güvenlik önlemleri kapsamında Gezi Parkı girişine KGYS aracı konuşlandırıldı. 4K çözünürlüklü yaklaşık 7 bin kamerayla 6 bin 747 noktada İstanbul’u izleyen polis ekipleri kuş u..

Beylikdüzü'nde kadınları vuran şahıs, adliyeye sevk edildi 01:19

Beylikdüzü'nde kadınları vuran şahıs, adliyeye sevk edildi

İstanbul Beylikdüzü'nde dün sabah saatlerinde 2 kadını vurarak yaralayan öğretmen Nurullah K. adliyeye sevk edildi...

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe 03:15

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; düzenlediği 2 ayrı uyuşturucu operasyonuyla zehir tacirlerine ağır darbe vurdu. Aylar süren takip sonucunda düzenlenen operasyonlarla piyasa değeri 1 milyon TL olan 4 kilogram k..

Gaziantep'te 70 asker zehirlendi 00:33

Gaziantep'te 70 asker zehirlendi

İstanbul Maltepe'den Gaziantep'in İslahiye ilçesine taşınan 2. Zırhlı Tugay'ın askerleri gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelere kaldırıldı...

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada 02:14

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, emniyet şeridinden geçtiği için kızdığı zabıta memurunu, herkesin içinde dövdü. Müdürünün gitmesiyle bayılan memurun dayak yediği anlar ise saniye saniye..

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler 03:10

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler

CarrefourSA’nın İstanbul’da yenilenen ilk gurme marketi, 3,5 Milyon TL yatırımla Ortaköy’de açıldı...

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü 00:32

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

İstanbul Kartal’da devrilen bir motosiklet sürüklendi. Park alanındaki demir bariyerlere çarparak durabilen motosikletlinin ölümden döndüğü o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu 05:21

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu

Medicana International İstanbul Hastanesi ve Yaşam Dergisi işbirliğinde her ay düzenlenen 'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' etkinliğine, başarılı işadamı Sadettin Saran katıldı. Katılımcılarla spor, eğitim ve iş hayatı so..

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalıştılar 03:55

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalışt

Bakırköy Belediyesi'nce doğalgaz, elektrik ve suları kesilen bina sakinleri kış gününü mum ışığında battaniyler altında geçirdi. Zemin etüdünün zayıf olduğu iddiasıyla binaya yıkım kararı veren belediye ekiplerinin uygul..

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar 13:06

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar

Enes Batur hayranları galaya yoğun ilgi gösterdiTürkiye'nin sevilen Youtuberlarından Enes Batur’un ilk uzun metrajlı filmi 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filminin galası, İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirildi. Enes B..

  • BETA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş'e Kötü Haber 04:57

Ebru Gündeş'e Kötü Haber

Ebru Gündeş'in, ABD'de tutuklu eşi Reza Zarrab'ın aldığı ve usulsüz tadilat yapıldığı iddia edilen İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararı çıktı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat 07:56

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat

İstanbul'da yağma , tehdit , çek-senet tahsilatı olaylarına karıştığı iddia edilen ve şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dava 8 yıl sonra karar bağlandı. Mahkeme heyeti, “çıkar amaçlı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Makas Denemesi 00:38

Trafikte Makas Denemesi

İstanbul Silivri’de, D-100 karayolunda meydana gelen kazada, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, Edirne istikametine makas atarak hızla ilerlerken Altınorak mevkisinde yol kenarındaki bariyerlere çarpmış, kazada 4 k..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18 Kiloluk Obez Kedi 01:04

18 Kiloluk Obez Kedi

İstanbul'da vatandaşların sahip çıktığı 18 kiloluk obez kedi görenleri hayrete düşürdü. En son yediği yemek yüzünden zehirlenen kedi tedavi altına alındı...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final) 00:41

Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final)

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri 01:27

3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri

İstanbul'un yeni havalimanı havadan inanılmaz görüntüler verdi. 29 Ekim 2018'de bitecek olan havalimanı pek çok alanda rekora imza atacak. İşte o muazzam görüntüler!..

  • JET TV tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak King Konser ve Röportajı 09:41

Burak King Konser ve Röportajı

Burak King'in ilk İstanbul konseri ve konser öncesi keyifli bir röportajı izle..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce