#İstanbul diyarbakır

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

İstanbullular İçin Önemli Uyarı Yarın Şiddetli Yağış Ve Dolu Bekleniyor 02:56

İstanbullular İçin Önemli Uyarı Yarın Şiddetli Yağış Ve Dolu Bekleniyo

İSTANBUL'DA DOLU UYARISI..

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında 03:41

Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ilk kadın sahil güvenlik bot komutanı dümen başında. Üsteğmen Esra Çamkerten, TCSG GÜVEN Gemisinde Arama Kurtarma Subayı ve Silah Subayı olarak görev yaptıktan sonra İstanbul Grup Komutanlı..

Laleler De Hoyratlık Mağduru 03:11

Laleler De Hoyratlık Mağduru

İSTANBUL'UN EN RENKLİ SİMGESİ, BAHARIN MÜJDECİSİ LALELER... BU KEZ DİLLERE DESTAN GÜZELLİĞİYLE DEĞİL, YÜREK ACITAN BİR HOYRATLIKLA GÜNDEMDE... GÜLHANE PARKI'NI SÜSLEYEN CANIM LALELER, FOTOĞRAF İŞKENCESİNDE CAN VERDİ... K..

Merdiven altı ruhsatsız imalathanede binlerce şişe sahte parfüm ele geçirildi 00:38

Merdiven altı ruhsatsız imalathanede binlerce şişe sahte parfüm ele ge

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir imalathaneye düzenlenen operasyonda, sahte olduğu belirlenen 7 bin 114 şişe parfüm, bin 548 şişe güneş kremi ve imalatta kullanılan makineler ele geçirildi. Olayla bağlantılı 1 şüpheli ..

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI! 02:42

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir camide, çocuğa yönelik tacizde bulunulduğu iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı. Mahalleli, cami önünde toplanırken, çocuğu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. Cami önünde top..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Esenyurt’ta korku dolu anlar- Kimyasal madde dolu tank devrildi 01:32

Esenyurt’ta korku dolu anlar- Kimyasal madde dolu tank devrildi

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir farikada kimyasal madde dolu olan tank devrildi...

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar 02:22

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar

İSTANBUL'DA, PAZAR PAZAR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN İKİ KADIN, PAZARCILAR TARAFINDAN, TAM DA ÇALDIKLARI PARAYI SAYARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI. CEP TELEFONLARININ DA KAYITTA OLDUĞU O ANLARDA HIRSIZLAR CÜZDANI BIRAKTI, KOŞARAK K..

Sazlıbosna Gölü tehlike saçıyor 07:02

Sazlıbosna Gölü tehlike saçıyor

İstanbul'un en önemli su kaynaklarından olan Sazlıbosna Gölü tehlike saçıyor. Gölün üzerinde oluşan yeşil tabaka görenleri korkutuyor...

Mezarınız boş mu dolu mu 02:59

Mezarınız boş mu dolu mu

İSTANBUL'DA YAŞAYAN GÖÇEN AİLESİNİN BAŞINA AKILALMAZ BİR OLAY GELDİ. MEZARLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YETKİLİLER ARADI. MEZARLARINIZ BOŞ MU DOLU MU? DİYE SORDU. ARŞİVDE KAYDINA RASTLANMAYAN MEZARLAR KAZILARAK CENAZE ARANDI...

İnsanlığın uyanışı 33:58

İnsanlığın uyanışı

Ashabı Kehf’in sırrı.. İnsanlığın uyanışında İstanbul’un önemi.. Küresel şirketlerin hedefi çocuklarımız… Paranormal olaylar artacak mı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor! 1:31:41

Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor!

Paranızı Koruyun! İstanbul'u Terk Etmeyin..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Özerk ve Vizeli 56:55

Özerk ve Vizeli

İstanbul!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor! 1:20:00

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor!

İstanbul İçin Plan?! 02:21 Anlatılan bir büyüme yok mu? 04:08 Bu sürecin sonuna gelindi! 13:01 Boykot operasyonları aslında... 25:19 Tek Dünya Zirvesi'ni kabul ettirmek 35:37 En büyük ekonomik kriz geliyor 45:08 Kur'a..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 9 ay önce
DÜNYANIN SON PROJELERİ! 1:41:04

DÜNYANIN SON PROJELERİ!

Nedir Bu ROMA & İSTANBUL Projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 6:20:32

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor?

İstanbul Barosu Çevre Kent ve İmar Komisyonu, İnsan Hakları Merkezi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “ Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 7471 Sayılı Tor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
Selin Sümbültepe - Renk Vermez Sana 03:48

Selin Sümbültepe - Renk Vermez Sana

Sofar Istanbul..

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı 01:59

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı İstanbul Beşiktaş’ta 1 polisin ölümüne 1 polisin ise yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin’i yargılayan mahkeme gerekçeli kararında, alkol muayenesini 1 saat 4 dakika so..

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu 02:56

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Darildinmi Cicim Bana. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Darıldın mı gülüm bana? Hiç bakmıyorsun bu yana Darıldıysan barışalım Kumru gibi koklaşalım Esmerim, güzelim,dudu dillim Ben yan..

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Üsküdar'a gider iken (Katibim) 02:14

Üsküdar'a gider iken (Katibim)

An old song from Istanbul. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtip uykudan uyanmis gözleri mahmur. ..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Cem Karaca - Allah Yar 04:37

Cem Karaca - Allah Yar

Cem Karaca - Allah Yar CEM KARACA - ALLAH YAR www.anadolurockfm.com Muhtar Cem Karaca, Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla çalışmış, ku..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin Demedim Mi 05:10

Hayko Cepkin Demedim Mi

Hayko Cepkin Demedim Mi Hayko Cepkin'in Ramazan ayında seslendirdiği ilahi Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanist. Vikipedi Doğum: 11 Mart 1978 (38 yaşında), İstanbul Filmler ve TV şovları: Extr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce