#İstanbul diyarbakır

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret 00:51

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz iki ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki ziyaret gerçekleştirdi. Önce bir dolmuş durağında şoförlerle sohbet eden ed..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma 00:56

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına a..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov 05:53

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov MERVE OFLAZ Afbeeldingen Van Merve Oflaz Merve Oflaz - Vikipedi Hayatı Filmografisi Reklam Filmleri Kaynakça Merve Oflaz (@Merveoflaz) • Instagram Fotoğraflar..

  • PengoTV tarafından
  • 23.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. 02:16

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı.

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. İstanbul Kurtköy'de Arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüs bariyerlere çarptı. 1 ÖLÜ 5 YARALI Kazada minibüsün önünden..

  • Haberler tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

White Death part 2 New Life 16:44

White Death part 2 New Life

Beyaz ölüm part 2 izle..

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu 01:11

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu Avusturya devlet kanalı ORF'de yayınlanan Im Zentrum programına konuk olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yen..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Türkiye’nin Açık Ara En İyi Mannequin Challenge’ı İndigo’da Yapılmış! Duruşlar Efsane! 01:08

Türkiye’nin Açık Ara En İyi Mannequin Challenge’ı İndigo’da Yapılmış!

Sosyal medyada virüs gibi yayılan 'Mannequin Challenge' çılgınlığına bir örnek de İstanbul'un ünlü mekanlarından İndigo'dan geldi. Video şimdiye kadar yapılanların en iyisi gibi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..