#İstanbul metrobüsünde elflere benzeyen kadın

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bodrum Uçağı Karıştı 00:48

Bodrum Uçağı Karıştı

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan TK 2508 sefer sayılı İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı oldukları öğrenilen karı-koca arasında ‘mesaj’ kavgası çıktı. Diğer yolcuların karışmasıyla kavga büyüdü. Kadın Mi..

Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi 01:02

Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi

İstanbul Şişli'de motosikletli 2 kapkaççı, caddede yürüyen yaşlı bir kadının çantasını çaldı. Talihsiz kadın metrelerce sürüklenirken dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Uslanmaz hırsızlar! 03:14

Uslanmaz hırsızlar!

İSTANBUL, ATAŞEHİR'DE HIRSIZLAR, ÇALINTI BİR MOTOSİKLETLE YİNE BİR MOTOSİKLETİ ÇALMAYA KALKTI. GENÇ KADIN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI. MOTOSİKLETİNİ BULDU. AMA HIRSIZLAR KAÇTI VE BAKIN GENÇ KADININ MOTOSİKLETİNİ NE HALE ..

Yaşlı kadına sokakta tuzak 01:24

Yaşlı kadına sokakta tuzak

İSTANBUL AVCILAR'DA MARKETE GİDEN BİR KADIN YOLDA CÜZDAN BULDU. DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANDI. ÇÜNKÜ O CÜZDAN BAŞINA GELECEKLERİN İLK ADIMIYDI...

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

O dövdü, etraftakiler seyretti! 01:36

O dövdü, etraftakiler seyretti!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYAN BİR KADIN PENCEREYE ÇIKTI. GÖRDÜĞÜNE İNANAMADI. HEMEN CEP TELEFONUYLA KAYDA BAŞLADI. İŞTE GÜNDÜZ VAKTİ, KALABALIĞIN ARASINDA YAŞANANLAR VE SONRASI.....

Köpek gezdirme kavgası! 02:19

Köpek gezdirme kavgası!

İSTANBUL SULTANGAZİ’DE BİR KADIN KÖPEKLERİNİ BOŞ BİR ARAZİDE GEZDİRMEK İSTEDİ. CİVARDAKİ APARTMAN SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERİNCE ORTALIK KARIŞTI. KARAKOLDA BİTEN KAVGANIN TARAFLARI SHOW HABERE KONUŞTU.....

Müşterinin dikkati yakalattı! 01:46

Müşterinin dikkati yakalattı!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN MÜŞTERİ TAKSİYE BİNDİ, ARAÇTA TUHAF BİR KOKU VARDI... TARTIŞMA ÇIKINCA KADINLARDAN BİRİ POLİSİ ARADI. YAPILAN ARAMADA BAKIN O TAKSİDE NE BULUNDU?..

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Dilencilerin son oyunu! 01:25

Dilencilerin son oyunu!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN, YANLARINDA BİR ERKEK ÇOCUĞU, KUCAKLARINDA DA YENİ DOĞMUŞ BEBEKLE DİLENCİLİK YAPTI. YAKALANDIKLARINDA DA YALANLARINI BİR BİR SIRALADILAR.....

Kuaför Patronunu Soydu 02:03

Kuaför Patronunu Soydu

İSTANBUL'DA KUAFÖR DÜKKANI İŞLETEN BİR KADIN, ÇALIŞANININ TUZAĞINA DÜŞTÜ... EKMEK KAPISINA İHANET EDEN KUAFÖR USTASI, HIRSIZLIĞA SOYUNDU... 100 BİN LİRA ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar 02:22

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar

İSTANBUL'DA, PAZAR PAZAR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN İKİ KADIN, PAZARCILAR TARAFINDAN, TAM DA ÇALDIKLARI PARAYI SAYARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI. CEP TELEFONLARININ DA KAYITTA OLDUĞU O ANLARDA HIRSIZLAR CÜZDANI BIRAKTI, KOŞARAK K..

Payitaht Abdülhamid  Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi 02:40

Payitaht Abdülhamid Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi

Bidar Kadın Efendi Osmanlı İmparatoru Sultan II. Abdülhamid'in eşi, Fatma Naime Sultan ve Mehmed Abdülkadir Efendi'nin annesi olmuştur. Bidar Kadın, 5 Mayıs 1858'de Osmanlı İmparatorluğu döneminde Kafkasya'da doğdu. Kaba..

  • ANKA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazla Taksi Ücreti Kavgası 01:16

Fazla Taksi Ücreti Kavgası

İstanbul Bayrampaşa'dan İstinye'ye giden kadın yolcu, taksicinin normalden 2 kat ücret istediğini iddia edince ortalık karıştı. Kadın telefonla erkek arkadaşını çağırınca olay dahada büyüdü..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minibüste taciz dehşeti! 02:24

Minibüste taciz dehşeti!

ÖZGECAN ASLAN'I HAYATTAN KOPARAN KABUSUN BİR BENZERİ YAŞANDI BUGÜN İSTANBUL'DA... BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜ, KADIN YOLCUSUNU ARACINDA ALIKOYUP TACİZ ETTİ... O KADIN, YAŞADIĞI KABUSU SHOW HABER'E ANLATTI...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..