#İstanbul sokaklarında gezen koltuğu boş araç

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası 03:52

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası

Kağıthane’de bir taksici ve ailesi çocuklarını dövdüklerini iddia ettikleri aileye sandalye ve kovalarla saldırdı. Kavga cep telefonu kamerasına yansıdı...

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 21 Ekim 2020 01:01

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti 02:39

Asansörde 'Küçük tuvalet' rezaleti

BAZEN ÖYLE TUHAF OLAYLARLA KARŞILAŞIYOR, ÖYLE ŞAŞIRIYORUZ Kİ, BU KADAR DA OLMAZ' DEMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ... İSTANBUL'DA BİR KEBAPÇCI KURYESİ, SİPARİŞ GETİRDİĞİ BİNANIN ASANSÖRÜNE KÜÇÜK TUVA..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti 00:47

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne İstanbul’da gözaltına alındı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı 03:20

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı

Avrupa Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı. Vatandaşlar ilk 10 gün metroyu ücretsiz kullanabilecek. Yeni metro hattı İstanbul’un en kalabalık ilçelerindeki duraklarla binlerce yolcuya hi..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Fatih Bulut - Sultan Süleyman 03:54

Fatih Bulut - Sultan Süleyman

Söz: Fatih Bulut Müzik: Mehmet Adıgüzel Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Klip Yapım: Honeybee İstanbul Koordinatör: Bilal Menteş Produksiyon Amiri: Bilgin Özgülüş..

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü 02:14

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü

SABAHLARA KADAR SOKAKTA HALAY ÇEKİP, AHLAKSIZ PAZARLIKLAR YAPAN BİR GRUP, İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN HUZURUNU KAÇIRDI... HALAYLI REZALETE İSYAN EDEN MAHALLELİ, SHOW HABER'E KONUŞTU.....

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi 06:05

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümünde Saatler 09.05'i gösterdiği anda İstanbul D-100 Karayolunda hayat durdu. Araçlarından inen vatandaşlar korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bu..

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı! 02:06

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı!

HACİZ İŞLEMİ YAPMAK ZORUNDA KALAN AVUKATLAR İLE MEMURLAR, BAZEN TATSIZ OLAYLARA, SALDIRILARA MARUZ KALABİLİYOR...İSTANBUL'DA ÖYLE BİR OLAY YAŞANDI Kİ...AVUKAT İLE HACİZ MEMURU, CANINI ZOR KURTARDI....