#İstanbul sokaklarında gezen koltuğu boş araç

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

 Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017 06:28

Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017

Türkiyenin En Tehlikeli Mahallesi ve Semtleri 20- Gaziantep - Vatan Mahallesi 19- Eskişehir - Kuyubaşı 18- Antalya - Zeyinköy 17- Trabzon - Faroz Mahallesi 16- Konya - Doğanlar Mahallesi 15- Afyonkarahisar - Çavuşbaş 14..

  • ANKA tarafından
  • 2.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı 00:14

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı

Türkiye'de Örümcek Adam olmak bile kolay değil... Antalya sokaklarında örümcek adam kıyafeti ile gezen genci fotoğraflamak isteyen vatandaşlarla genç arasında ilginç anlar yaşanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor 08:10

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor

Bursa'da renkli kişiliğiyle öne çıkan köy muhtarı, kimseyi muhtar olduğuna inandıramıyor. Gemlik ilçesinin Karacaali köyü muhtarı Göksel Noca (52), renkli kişiliğiyle ön palana çıkıyor. Rengarenk giyinen, şarkı söyleyen ..

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı Özel O Ses Türkiye 02:56

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı

Şarkı Sözleri_________________________: Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim Herseyimi Uğruna bos yere mi verdim Yalan sozlerle aldatip Seninim derdin Herseyimi Uğruna ben Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızgın Yağa Kola Dökülürse Ne Olur? 05:40

Kızgın Yağa Kola Dökülürse Ne Olur?

Boş boş otururken aklımıza gelen gereksiz düşünceleri faaliyete geçiren youtuberlardan cidden Allah razı olsun ne diyelim...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren 03:37

Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren

seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim yalan sozlerle aldatip seninim derdin herseyimi ugruna ben seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim y..

Mehmet Sümer - Loş Hoş 03:53

Mehmet Sümer - Loş Hoş

Loş Hoş şarkı sözleri ile Dünya durmaz döner durur Ama bunlar yerinde durur Atı alan Üsküdar geçer Döner gelir dört nala gider Bu gecenin ışıkları Bizi bomboş sandıkları Bu boyların kafaları Boş, boş, boş Bu gecenin ..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor 02:09

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor

İstanbul Barosu avukatlarından Hatice Özdemir Dönmez, cüppe giydirdiği 6 aylık bebeği Ayaz ile birlikte duruşmalara giriyor. Kol manşetinde “Avukat Ayaz Dönmez” yazılı cüppeyle anne kucağında duruşma duruşma gezen minik ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Esat Kabaklı Bil Oğlum 05:50

Esat Kabaklı Bil Oğlum

15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Gez oğlum Vatanına göz dikeni e..

Motorla Protokolün Önünden Geçen Rahat Dayı 00:16

Motorla Protokolün Önünden Geçen Rahat Dayı

Rahat rahat motorla her yerde gezen dayı..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce