#İstanbul sokaklarında gezen koltuğu boş araç

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz? 11:38

Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz?

Motorlu araç kullanmak aşırı dikkat gerektiren bir iş. Bunda hem fikiriz. Ancak gel gelelim ki buna pek de uymuyoruz. Akılı telefon hastalığının insanın hayatını tehlikeye attığı en ciddi anlardan birisi de araç kullanır..

  • Cowboy tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek 00:29

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek

Yaya öncelikli trafik kurallarının uygulandığı İsveç'te, Kofors kentinde araçlar yaya geçidinde bu kez alışılmışın dışındaki yayalar için durdular. Hofors kentindeki araç yolunu karşıdan karşıya geçmeye karar veren ördek..

  • Cowboy tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesla Otomatik Pilottayken Kaza Yaptı 00:31

Tesla Otomatik Pilottayken Kaza Yaptı

Tesla'nın Model S aracı otobanda ilerlerken yandaki bariyerlere çarptı. Dallas'ta gerçekleşen kaza anı ise arkadan gelen araç tarafından böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
14 Aracın Birbirine Girmesi! 00:40

14 Aracın Birbirine Girmesi!

Çin'de kontrolden çıkan tır, önündeki araçlara çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. Feci kazaya tam 14 araç karıştı. Can kaybının yaşanmadığı kazada 2 kişi yaralanırken, araçların çoğu kullanılamaz hale geldi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..

'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül 01:50

'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) 20 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan ve adı geçici olarak İsimsiz Kahraman konulan elektrikli araç, TÜBİTAK'ın verdiği Yerlilik ödülünün sahibi oldu...

Dünyanın En Küçük Aracı ile Go-Kart Yaptı 00:54

Dünyanın En Küçük Aracı ile Go-Kart Yaptı

Anderson Nica isimli bir adam dört tekerlekli dünyanın en küçük go-kart aracı olarak gösterebileceğimiz araç ile go-kart yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücünün Arabayı Kaçırması 00:30

Kadın Sürücünün Arabayı Kaçırması

Çin'de Araç kontrolünü kaybeden kadının sürücünün görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıyor. Araç yokuş aşağı geri geri hızlı bir şekilde inip duvara çarparak dururken, kadın sürücü ise aracına koşarak yetişmeye çal..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Farklı Aracını Süren Eleman 00:15

Dünyanın En Farklı Aracını Süren Eleman

Çok ilginç araç hakketen tenekeye benziyo o nasıl gidiyor arkadaş siz seyredip bir anlam verin...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahini Ölümüne Yüklemek 00:40

Şahini Ölümüne Yüklemek

Bingöl-Erzurum karayolunda, üzerine aşırı yük yüklenen otomobil trafiği tehlikeye soktu.Bingöl-Erzurum karayolunda bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntüler, trafikteki tehlikeyi gözler önüne ..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 01:15

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen yaklaşık 80 paletli askeri araç, demir yoluyla Hatay'a ulaştı...

Bursa'da Faciadan Dönüldü! 00:27

Bursa'da Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde hatalı sollama yapan bir araçla karşı şeritten gelen bir başka aracın burun buruna gelmesi araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Faciadan dönülen görüntülerde araç sürücü..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı! 00:39

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı!

Aynı anda meydana gelen iki korkunç kaza böyle görüntülendi. Rusya'da araç kamerası tarafından kaydedilen kazalarda hatalı sollama sonucu iki araç kafa kafaya çarpışırken bu kazayı izleyen sürücü önünde aniden duran kamy..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Yanan Aracın Patlama Anı 00:25

Yanan Aracın Patlama Anı

Alevler içinde yanan araç patlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Hayalet Otomobilin Araca Çarpması 00:42

Hayalet Otomobilin Araca Çarpması

Singapur'da araç içerisinde bulunan kameraya yansıyan görüntülerde birden bire ortaya çıkan araç kazaya neden olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsansız İş Makinesi 00:50

İnsansız İş Makinesi

Built Robotics firması sürücüsüz otomobillerden esinlenerek inşaat sektörüne otonomiyi getirmeyi hedefliyor. Sensörler ve takip cihazları sayesinde hareketleri algılayan araç kendi kendine inşaat sahasında çalışabiliyor...