#İstanbul sokaklarında gezen koltuğu boş araç

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bale Ve Operayla Rusları Trollemek 00:26

Bale Ve Operayla Rusları Trollemek

İstanbul'da yaşayan Aras Karafil adlı arkadaşımız boş zamanlarında insanları trollüyor ve abuk sabuk videolar çekiyor. Kendine has enteresan bir tarzı var. Bu da onlardan biri...

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Mükemmel Bir Manzara Anlatan Adam 01:11

Mükemmel Bir Manzara Anlatan Adam

Görüntüde İstanbul mezarlığına giden adam mezarlıkta dünyanın boş olduğu geliceğimiz yeri tam olarak gösterip mükemmel bir manzara olarak vuruguluyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı 01:17

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı

İstanbul Talimhane'de boş bir alanda alev alev yanan tahtaların arasında yatan madde bağımlısı şahıs, polis memurunun dikkati sonucu alevlerin arasından son anda kurtarıldı. Ayaklarından hafif şekilde yaralanan şahıs amb..

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Demet Şener'in Muhteşem Evi 01:35

Demet Şener'in Muhteşem Evi

Bu ev 2005’te ilk taşındıklarında Demet ve İbrahim Kutluay çiftine belki de büyük geliyordu. Ama şimdilerde durum değişmişe benziyor. Kutluaylar’ın daha çok aile bireylerini ve yakın dostlarını ağırlamaktan keyif aldıkla..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..