#İstanbullu gelin 19 bölüm aslı enver kanatlarım var ruhumda dinle

Abyss 7. Bölüm İzle 1:02:09

Abyss 7. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Abyss 8. Bölüm İzle 58:55

Abyss 8. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Abyss 12. Bölüm İzle 1:07:28

Abyss 12. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Abyss 15. Bölüm İzle 1:04:02

Abyss 15. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Vatanım Sensin 13. Bölüm Fragmanı - 2 00:52

Vatanım Sensin 13. Bölüm Fragmanı - 2

Cevdet, silahların yerini öğrenebilecek mi? Tevfik'in bu durumdan kurtulmak için planı var mı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı 02:08

İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimde Sevgililer Gününde neler neler, ne bomba açıklamalar var...Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağa..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 77. Bölüm Fragmanı 01:38

İşte Benim Stilim 77. Bölüm Fragmanı

24 şubat tarihinde yayınlanacak olan İşte Benim stilim de bugün cuma şıklığı var.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3 01:04

Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3

Ela'nın hayata tutunabilmesi için her şeyi yapmaya hazır bir aile var! Kiminin yaşama sevinci kimine büyük bir yıkım olsa da... Yepyeni dizi sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

Survivor 2017 - 58.Bölüm Fragmanı - Adem ve Sabriye'nin Büyük Kavgası 01:36

Survivor 2017 - 58.Bölüm Fragmanı - Adem ve Sabriye'nin Büyük Kavgası

2017 de birbirlerine olan aşırı kollamacı tavırları ikili arasında aşkmı var dedikoduları konuşulurken, bu hafta Sabriye ve Adem arasında büyük kopmalar yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi… Ömer'le birlikte umutlar da to..

Payitaht Abdülhamit 15. Bölüm Fragmanı 01:02

Payitaht Abdülhamit 15. Bölüm Fragmanı

Melike kurtulsun diye defteri feda etti. Şimdi Sultan’ın ondan tek isteği gidip Hiram'ı bulması ve bildiklerini öğrenmesi. Fakat bir yanda annesinin intikamı bir yanda devletin bekası için Hiram'ın bildikleri var, Ömer'i..

Survivor 2018 - 4.Bölüm - All Star Takımının Ecem Planı! -+1 Puan Demek 02:00

Survivor 2018 - 4.Bölüm - All Star Takımının Ecem Planı! -+1 Puan Deme

All Star takımında Ecem Karaağaç'ın takıma katılmasının yankıları sürüyor. Takımın planında Ecem ve Gamze'nin karşı karşıya gelmesi var. İşte detaylar.....

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 7. Bölüm - Acun Ilıcalı Konseyde Açıkladı Eski Survivor Yarışmacısının Oğluymuş 02:07

Survivor 2018 - 7. Bölüm - Acun Ilıcalı Konseyde Açıkladı Eski Survivo

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımı yarışmacısının Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan efsane ismin oğlu olduğunu açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survivor 2018 00:58

Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survi

Yaşanan gerginlikler nedeniyle Ünlüler'in sahilinde sessizlik var. Ünlüler takımı aralarında yaptıkları konuşmalarda Turabi'yi eleştirdiler.....

  • BETA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88. Bölüm Survivor 2018 03:31

Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ikinci raundu alıp karşı taraftan iki eleme adayı düşüncesi var. İşte o planlar.....

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman 01:00

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtım..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu 09:48

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi 09:56

Jet Sosyete 11. Bölüm - Gençliğimi Yedi

alıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çı..