#İstanbul’da atölyede İnanılmaz kaza kamerada

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Kontrolünü Kaybeden TIR'ın Savrulma Anları Kamerada 00:26

Kontrolünü Kaybeden TIR'ın Savrulma Anları Kamerada

İzmir-Aydın otobanında seyreden bir TIR aniden kontrolünü kaybetti. TIR'ın arkasında bulunan kasa savrulurken, TIR'ın tekerinin ve malzemelerin ise otobana saçıldığı görüldü...

Kepçeyle Soygun Kamerada 00:55

Kepçeyle Soygun Kamerada

ATM'den para çalmak isteyen hırsızlar görülmemiş bir yöntem kullandı. Hırsızlığa kepçeyle gelen hırsızlar ATM'yi parçalayarak kasayı alıp gidiyor...

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada 00:56

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada

Giresun'da, kamyonun damperinin üst geçide çarpıp kopması sonucu 2 kişi yaralandı. Şehit Adnan Bahat Üst Geçidi'ne çarpan damper koptu, kamyon ise yaklaşık 150 metre sonra durabildi...

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada 00:15

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada

İzmir'n Bornova ilçesinde bir ESHOT şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kamyonetteki 2 kişi tarafından dövüldü. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi...

Silahlı Market Soygunu Kamerada 01:10

Silahlı Market Soygunu Kamerada

Çekmeköy'de markete giren maskeli bir kişi, çalışanları silahla tehdit ederek kasadan aldığı paralarla kaçtı. Polis şüpheliyi, kamera görüntülerinden oturduğu mahalleye kadar takip ederek yakalandı...

Başakşehir'de İstinat Duvarının Çökme Anı Kamerada 01:00

Başakşehir'de İstinat Duvarının Çökme Anı Kamerada

ABD'de dev yangın..

Kahvehaneye Silahlı Baskın Kamerada 01:27

Kahvehaneye Silahlı Baskın Kamerada

Tuzla'da bir kahvehaneye silahlı baskında 2 kişi yaralandı. Saldırganın silahıyla kurşun yağdırması o sırada sokakta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı...

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada 00:25

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir otomobilin bisikletli sürücüye çarpma anı şehir hatları minibüsünün araç kamerasına takıldı. Kamera görüntülerinde otomobil sürücüsü, aniden önüne kıran bisiklet sürücüsüne arkadan..

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Minibüste Karısını Yumruklayan Maganda Kamerada 00:13

Minibüste Karısını Yumruklayan Maganda Kamerada

Mersin'de, minibüste yolculuk yapan bir adamın, eşi olduğu öne sürülen kadını yumruklarla darp etmesi yolcular tarafından kameraya kaydedildi...

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada 00:20

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çocuklarını görmek için gittiği parkta boşandığı eşi Yasemin Gencer'i bıçakla yaralayan Özgür D. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olay anının bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafında..

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada 00:24

Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada

Yemen'de başkent Sana başta olmak üzere çeşitli şehirlerde etkili olan şiddetli yağış sele yol açtı. Meydana gelen sel felaketinde Marib şehrinde 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 1 çocuğun ise kaybolduğu bildirildi. Sel su..

HORTUM PANİĞİ KAMERADA 00:48

HORTUM PANİĞİ KAMERADA

HORTUM PANİĞİ KAMERADA..

KUMAR BASKINI KAMERADA 00:59

KUMAR BASKINI KAMERADA

KUMAR BASKINI KAMERADA..

KUMAR BASKINI KAMERADA 01:03

KUMAR BASKINI KAMERADA

KUMAR BASKINI KAMERADA..

JANDARMADAN KAÇAN KİŞİLER KAMERADA 00:45

JANDARMADAN KAÇAN KİŞİLER KAMERADA

JANDARMADAN KAÇAN KİŞİLER KAMERADA..

İşçilerin Ölümle Dansı Kamerada 01:02

İşçilerin Ölümle Dansı Kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda 5 katlı bir binanın çatısındaki işçilerin hiçbir önlem almaması, üstüne bir de sigara içerek çalışması “bu kadarına da pes” dedirtti. Olası bir kazanın eşiğinde çalışan işçilerin ölümle dansı kameral..

Genç Kıza Karı-Koca Dayağı Kamerada 00:41

Genç Kıza Karı-Koca Dayağı Kamerada

İstanbul Ataşehir’de bilinmeyen bir nedenden iki aile arasında kavga çıktı. Genç kıza karı-kocanın attığı dayak ise güvenlik kameralarına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada 01:30

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada

Kocaeli ile İstanbul'da gerçekleştirdikleri gasp ve hırsızlık olayları ile birçok insanın kabusu olan çete gerçekleştirilen operasyon sonucu çökertildi. Çetenin, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, GTA oyununu ak..

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada 02:15

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada

İstanbul Şişli'de bir kafede iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Kaan Özcan'ın katil zanlısı M.Ç. (24), olaydan üç ay sonra yakalandı. Çatışma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Arabalı Vapurun Lüks Yata Çarpma Anı Kamerada 02:05

Arabalı Vapurun Lüks Yata Çarpma Anı Kamerada

İstinye açıklarında Beykoz’a geçmek için kalkış yapan bir arabalı vapurun geçtiğimiz günlerde kalkışından kısa bir süre sonra dümeni kilitlenerek lüks bir tekneye çarpma anı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedild..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Beklerken Bir Anda Kendilerini Yerde Buldular... O Anlar Kamerada 00:58

Otobüs Beklerken Bir Anda Kendilerini Yerde Buldular... O Anlar Kamera

Otobüs beklerken bir anda kendilerini yerde buldular...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..