#İstanbul’da terör Örgütü ‘daeş’ operasyonu

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade E

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musul'un ne DEAŞ terör örgütüne, ne de başka terör örgütlerine verilmesine müsade etmeyiz...

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız 00:39

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız

Terör Örgütüne Destek Veren Kim Varsa Kökünü Kurutacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü örgüte destek veren, imkan sağlayan kim varsa hepsinin kökünü kurutacağız...

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te 24:48

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen, PKK'nın asıl hedefi Cinderes. Terör örgütünün 1984'te ilk şekillendiği yer burası. Bu yüzden Cinderes, terör ..

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım 01:46

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması L

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım Başbakan Yıldırım, Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım. ded..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, terör örgütleriyle dünyanın geri kalan bölümü arasında adeta bir set gibidir. Eğer bu set yıkılırsa terö..

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı 00:49

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde ünlü eğlence mekanı Reina’da gerçekleştirilen silahlı terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybedetti, 69 kişi yaralandı. Reina saldırısını o sırada olay yerinde eşiyle birli..

  • PengoTV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe 02:28

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe

Hakkâri’de yürütülen operasyonda, yıllardır terör örgütü tarafından barınma alanı olarak kullanılan ve stratejik öneme sahip olan bölgeler teröristlerden arındırılarak kontrol altına alındı...

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı 01:43

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak'ın son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gitmek için evden..

Terör Kurbanı Fatma'yı Yakın Arkadaşı Anlattı 02:19

Terör Kurbanı Fatma'yı Yakın Arkadaşı Anlattı

Afrin'den terör örgütü PYD/PKK mensupları tarafından yapılan roketli saldırıda en yakın arkadaşı Fatma Avlar'ı kaybeden Meryem Şanverdi, genç kız için her gün dualar edip, gözyaşı döküyor...

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor 00:33

Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor

Terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) çoklu roketatar ve obüs toplarıyla ateş altına alındı...

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe 01:59

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla devam ediyor...

Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi 00:42

Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarına yönelik operasyonda, teröristlerce kullanılan 5 mağara ve 12 sığınak imha edildi...

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati 02:10

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati

Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine roket ve havanla düzenlenen saldırılar sonucu zarar gören ailelere devletin şefkat eli uzandı...

Anaokuluna Terör Saldırısı 01:18

Anaokuluna Terör Saldırısı

Anaokuluna Terör Saldırısı Van'ın İpekyolu ilçesinde, PKK'lı teröristlerce molotofkokteyli atılarak yakılan anaokulu kullanılamaz hale geldi...

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı 01:05

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde, silahlı saldırganların bir polis eğitim merkezine sızması sonucu yaşanan olayda 59 kişinin hayatını kaybettiği, 117 ki..

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı 00:37

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı Adana Valiliği otoparkında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı...