#İstanbul’da uyuşturucu operasyonu

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi! 01:12

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi!

Finansal Fair Play in zorladığı Fenerbahçe Linki kaldır transfer stratejisini bonservis ödememe üzerine kurdu. Sarı lacivertliler Makedon milli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas'ı İstanbul'a getirirlerken, sağ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle 1:28:00

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yıllar önce ayrılan iki kardeşin yollarının kesişmesi konu edilir. Yanık, Veli ve Tosun, Urfa’da sokak çalgıcılığı yaparlar. Yanık, İstanbul’dan bir iş için gelen Seher Yıldızı adında bir kadınla tanışı..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha 01:19

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha

Motorine bir indirim daha geliyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,50 lira indirim yapıldı. Dünkü kapanışta Brent tipi ham petrolün varil fiyatı, yüzde 1,40 yükselişle 112,72 dolardan işlem gördü. Petrol..

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..

Başakşehir'de Kadınlar Yol Kapattı 01:11

Başakşehir'de Kadınlar Yol Kapattı

İstanbul Başakşehir'in Altınşehir Mahallesi'nde kadınlar, yol kapatma eylemi yaptı. Kadınlar, uyuşturucu satıcıları nedeniyle çocuklarını parka dahi yollayamadıklarını söyledi...

TİCARET BAKANI DUYURDU 00:45

TİCARET BAKANI DUYURDU

İSTANBUL HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU YAPIMINDA KULLANILAN 4,3 TON MADDE ELE GEÇİRİLDİ..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıldı 02:41

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıl

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin imtiyaz sahibi Burak Akbay evinde b..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Deaş'e Gece Yarısı Şoku: Çok Sayıda Gözaltı Var 01:41

Deaş'e Gece Yarısı Şoku: Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul'da gece yarısı eşzamanlı olarak DEAŞ operasyonu düzenlendi. Çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası 09:01

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası

Eski sunucu Erhan Çelik, Rus Büyükelçi Karlov'un vurulma görüntülerinin TRT'de yayınlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu iddialarını yalanladı. Çelik İstanbul’da evimdeyim. Bırakın oper..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeker Hastalarına İyi Haber 02:43

Şeker Hastalarına İyi Haber

Şeker hastalarına müjde...İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Ökmen, Tip 2 diyabet hastaları ile hipertansiyon ve kolesterol yüksekliğini metabolik cerrahi operasyonu ..

Polisler önce ter sonra dil döktü 01:48

Polisler önce ter sonra dil döktü

İSTANBUL POLİSİ, ŞAFAK VAKTİ, NARKOTİK OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ... 21 ADRES BASILDI.. İÇLERİNDE, BİR ADRES VARDI Kİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ, KAPIDA EPEY TER DÖKTÜ.. SADECE TER DEĞİL, YAŞLI BİR KADINA, KAPIYI AÇMASI İÇİN..