#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..