#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Tosun Paşa - Sapı Elimde Kaldı 01:57

Tosun Paşa - Sapı Elimde Kaldı

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Tosun Paşayım Ben! 03:18

Tosun Paşa - Tosun Paşayım Ben!

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Tabur Selamlama Eğitimi 01:21

Tosun Paşa - Tabur Selamlama Eğitimi

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Paşam Benim, Tosunum Benim 02:12

Tosun Paşa - Paşam Benim, Tosunum Benim

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Amerika'ya Dosya Taşıyanları Bu Millet Affetmeyecek! 00:53

Amerika'ya Dosya Taşıyanları Bu Millet Affetmeyecek!

Üsküdar-Ümraniye Metro açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kim için dosya taşıyor? Amerika için. Kim için dosya taşıyor? FETO için. Ama milletimiz bunları affetmeyecek. Terör örgütünü değil de terör ö..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi 01:29

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi

Vezir Parmağı Tarifi – Tam ölçülü lezzet garantili İçin Malzemeler Hamuru için; 1 adet yumurta 125 gr tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurdu Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu..

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Patlıcanlı Tepsi Kebabı  Tarifi 02:20

Patlıcanlı Tepsi Kebabı Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan Patlıcanları kızartmak için sıvı yağ 2 adet domates Kıymalı harç için; 500 gr kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak Bir tutam maydanoz Göz kararı tuz, karabiber, pu..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Kolay Fellah Köftesi Tarifi 06:33

Kolay Fellah Köftesi Tarifi

Kıymalı Bulgur Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı kaynamış sıcak su 1 yumurta 2 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına yakın un gerekirse ayarlamak için 1-2 yemek kaşığı ekstra su..

İntiharı İzleyen Gençlerden Utandıran Sözler 'Atlamayacaksa Gidelim Yatalım' 01:15

İntiharı İzleyen Gençlerden Utandıran Sözler 'Atlamayacaksa Gidelim Ya

Aydın'da gece yarısı bir grup genç intiharı izleyebilmek için toplandı. Adeta insanlık dramının yaşandığı olayda polis ve sağlık ekipleri şahsı intihardan vazgeçirmek için itfaiye ekipleri ise olası intiharda can kurtarm..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Kıymalı Kol Böreği Tarifi 03:20

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

İşte Kıymalı Kol Böreği için malzemeler: Sosu için: 3 yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ (zeytinyağı, mısırözü gibi) 1 su bardağı süt (yufkalar çok kuru ise biraz daha ekleyin) Bir tutam tuz Kıymalı harç..

Beş Küçük Kuş - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 1:01:11

Beş Küçük Kuş - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Ak Parti'nin Merakla Beklenen Seçim Şarkısı Eroğlu Erdoğan 02:53

Ak Parti'nin Merakla Beklenen Seçim Şarkısı Eroğlu Erdoğan

24 Haziran seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla tamamlamaya çalışan AK Parti'de seçimler için belirlenen seçim şarkısı da belli oldu. AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarlanan ve söz müziğin Ceyhun..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Vişneli Milföy Tatlısı Tarifi 01:27

Vişneli Milföy Tatlısı Tarifi

3 adet milföy hamuru 1 çay bardağı damla çikolata (arası için) 4 yemek kaşığı pudra şekeri (üzerine serpmek için) Muhallebisi İçin: 500 ml. süt 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı nişasta 2 adet yumurta sarısı ..

Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim 04:56

Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim

Günaydın, tünaydın, iyi detokslar :) Suyuma ne katıyorum? Bugün sizin için üç ayrı tarif hazırlayacağım. Birincisi cilt güzelliği için, İkincisi metabolizma hızlandırmak için, Üçüncüsü de Yağ yakımını hızlandırmak i..

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti 02:52

Hilton Köpeklerine Havuzlu Villa Yaptırdı - İşte Maliyeti

Ünlü model Paris Hilton'un kendine ait göz kamaştıran birkaç malikanesinin yanı sıra köpekleri için de kesenin ağzını açmaktan çekinmiyor. Hilton'un çok sevdiği köpekleri için özel olarak tasarlanan ve inşa edilen havuz..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arabalar - Yol Kavşakları 02:27

Arabalar - Yol Kavşakları

Bugün arabalar çizgi dizide bize yol kavşağının ne olduğunu anlatacaklar! Yol kavşaklarının neden gerekli olduğunu biliyor musunuz? Arabaların İstediği yere daha çabuk gitmesi için ve trafik sıkışıklığı yaratmaması için ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Adele - Rolling in the Deep 03:53

Adele - Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart Kalbimde bir ateş yanmaya almaya başlıyor Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark Alev alma seviyesine gelip, beni karanlıktan kurtarıyor Finally I can see you crysta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce