#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Launch Trailer  Wolfenstein II  The New Colossus 01:30

Launch Trailer Wolfenstein II The New Colossus

Memo to the Nazis occupying America in The New Colossus: You messed with the wrong country With Wolfenstein II releasing next Friday, it’s time to get fired up and fight back. As BJ Blazkowicz, you’ll be rallying the Res..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Quake Champions  Visor Champion Trailer 00:59

Quake Champions Visor Champion Trailer

Visor made his debut in Quake 3 Arena, and now he’s back for more bloodshed in Quake Champions. This ruthless, unfeeling killer lives for the fight, and he’s damn good at it. With his Piercing Sight active ability, Visor..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası 01:31

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası

Bu klipte, daha fazla “BMW Kablosuz Şarj”, enerji transferi yerde kablo kullanmadan almayı sağlayan teknoloji hakkında bilgi edineceksiniz. Kablosuz şarj için yüksek voltajlı pil kullanılabilir 2018 BMW 530e bu iPerforma..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif 586.Bölüm Fragmanı 01:46

Elif 586.Bölüm Fragmanı

Yediden yetmişe her kesimden izleyiciye hitap eden Elif’te bu bölüm Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için yeni bir plan hazırlar. Fakat bu tuzak, sadece Reyhan’a değil Elif’e de zarar verir. Tarık, Reyhan’ın Elif’i korum..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dying Light  The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4 00:57

Dying Light The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4

The Outstanding Super-Crane is go! Over Halloween, from now until 1 November, use your enhanced Grappling Hook to teach those zombies a thing or two about gravity in The Outstanding Super-Crane community bounty. During t..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarışın Bomba İzle Yabancı Film 1:54:44

Sarışın Bomba İzle Yabancı Film

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  Accolades Trailer PS4 01:25

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Accolades Trailer PS4

Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to survive the extremes. But now this frozen wilderness harbors a new threat, including the new machine the Scorcher, a fast ..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farming Simulator 17 Platinum Edition  Launch Trailer PS4 01:04

Farming Simulator 17 Platinum Edition Launch Trailer PS4

The launch trailer features a brand new playground for you to enjoy, set in South America and offering a total change of scenery and more gameplay possibilities than ever. The Platinum Edition will give you access to o..

  • BETA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neredesin Firuze  Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi 01:52

Neredesin Firuze Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi

Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni se..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Casus Oyunu Türkçe Dublaj Film izle 2:06:38

Casus Oyunu Türkçe Dublaj Film izle

Casus Oyunu Film Konusu CIA'de 30 yıl boyunca başarıyla görev yapan Nathan Muir, emekli olmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Eşyalarını toplamak için son kez ofisine gelen Muir, daha önce Vietnam, Berlin ve Beyrut gibi bi..

  • PengoTV tarafından
  • 7.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru 02:22

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru

BUGATTI Chiron için kaydedilen rekor: 1,500 PS süper araç duran bir başlangıçtan 400 km / saate (249 mil / saat) hızlanarak sadece 42 saniye içinde (41.96) durarak geri frenlendi. Bu, şimdiye kadar ulaşılan ve dünya çapı..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..