#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta 01:38

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta

15 Dakikada Çikolata Kaplı Mozaik Pasta Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 150 gr tereyağ 4 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 1 paket vanilya 4 paket petibör bisküvi 1 su bardağı kırılmış fındık ..

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği 02:10

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği

Malzemeler 6 adet yufka 1 şişe soda Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için: 500 gr ıspanak 350 – 400 gr lor peyniri 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Üzeri için: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt Hazırlanışı; 1.İç malzem..

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi 01:27

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi

Malzemeler 4 adet orta boy havuç 1 su bardağı toz şeker 1 paket petibör bisküvi 1 su bardağı ceviz(isteğe bağlı) Hindistan cevizi (tabanı için) Üzeri için: Tarçın Hindistan cevizi Muhallebi için; 4 su bardağı süt 2 çor..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi 11:42

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi

Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 5 buçuk su bardağı un Aralara sürm..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça 07:15

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 2 tane yumurta(beyazi hamura sarisini üstüne sürmek icin ayiriyoruz) 1 yemek kasigi tuz 3 yemek kasigi seker Yaklasik 8 bucuk su bardagi un Kiymali har..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones 1x1 Ak Gezenler İlk Saldırısı 06:19

Game of Thrones 1x1 Ak Gezenler İlk Saldırısı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Game of Thrones 1x1 Bran Stark İlk Ok Deneyimi 01:04

Game of Thrones 1x1 Bran Stark İlk Ok Deneyimi

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..