#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri 01:35

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri

Biz kadınlar, güzelliğimizi herkes görsün isteriz. Genel itibariyle de bunun için saç modelini ve saç rengimizi değiştiririz. Yapılan araştırmalarla ve anketlerle erkeklerin kadınlarda beğendiği saç renkleri ortaya çıkmı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek ! 05:00

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek !

Kuşkusuz her insan güzel görünmek ister. Güzel görünmenin önemli bir parçası da fit ve fazlalık kiloları olmayan bir vücuda sahip olmak. Günümüzde hazır gıdalardaki tüketimin artışı ve insanların edindiği düzensiz beslen..

  • Kadınca tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce