#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek 07:24

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı. Me..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Soğan Dolması Tarifi 02:14

Soğan Dolması Tarifi

Zeytinyağlı Soğan Dolması Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet kuru soğan 3 su bardağı su (haşlamak için) 1 çay kaşığı tuz (haşlama suyuna) İç malzemesi; 1 su bardağı pirinç 1 kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 adet domates 1 yeme..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi 00:52

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket fırın makarna Beşamel sos için; 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı un 4 su bardağı süt Yarım yemek kaşığı tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Tereyağı (yoksa margarinde olabilir) Hazırlanış..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..