#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Peynirli Midye Poğaça Tarifi  Tereyağlı Katmer Poğaça 07:25

Peynirli Midye Poğaça Tarifi Tereyağlı Katmer Poğaça

Midye Poğaça Malzemeleri: 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurta 3 yemek ka..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Falafel Tarifi  Nohut Köftesi 02:58

Falafel Tarifi Nohut Köftesi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) Daha fazlası için malzemeyi artırabilirsiniz. 1 su bardağı haşlanmış nohut yarım su bardağı sadece akşamdan ıslatılmış nohut 1 adet soğan 1 iri tutam maydanoz yaprakları 2 diş sarımsak 1 silme t..

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle 1:18:08

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçlularla mücadele eden bir kahramanın hikâyesi anlatılır. Zagor, Vahşi Batı’da yaşayan bir kahramandır. Yardımcısı Çiko’yla kasabanın dışındı bir kulübede yaşamaktadır. Kanun kaçakları ve katillerin k..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..