#İstenmeyen sohbetleri bitirmek İçin kullandığımız 20 laf

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 04:02

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Portakallı irmik tatlısı malzemeleri Tabanı için - 2 paket kakaolu petibör bisküvi - 3 yemek kaşığı tereyağ - 5 yemek kaşığı süt Arası için - 1 litre süt - 1 su bardağı şeker - 1 su bardağı irmik - 1 çay b..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..